המצרכים ל- 5 מנות
500 גרם טופו
חצי כוס קמח מלא
חצי כוס קמח תירס
פיתה
ירקות טריים לפי הטעם
טחינה מתובלת
תבלינים: שום, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה ומעט כורכום
למרינדה
3 כפות רוטב סויה תמרי
1 כף שמרי בירה
1 כף שמן חמניות או שמן קוקוס
אופן ההכנה
מערבבים את כל המצרכים של המרינדה בקערה.
חותכים את הטופו לקוביות גדולות.
מכניסים למרינדה ל-15 דקות.
מערבבים קמח מלא עם קמח תירס ותבלינים בצלחת עמוקה.
טובלים את הטופו בתערובת.
מחממים מחבת עם מעט שמן (2 כפות) ומטגנים את הטופו עד שהוא מקבל צבע זהוב חום.
מכניסים את הפלאפל לפיתה עם טחינה וירקות טריים.