פלאפל טלה

 

מצרכים ל- 5 מנות:
300 ג' בשר טלה קצוץ.
500 ג' חומוס ספרדי.
צרור פטרוזיליה.
כף מלח.
כפית פלפל שחור גרוס.
כפית כמון.
2 כפיות שום.

אופן ההכנה:
משרים את החומוס לילה שלם במים.
טוחנים את גרגרי החומוס במטחנת בשר.
מוסיפים את בשר הטלה ושאר המרכיבים.
מערבבים היטב ומניחים במקרר למשך חצי שעה.
יוצרים מהבלילה קבבונים ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה.
ניתן להגיש על מצות ובליווי טחינה.

"כדיתא" (מסעדה כשרה)
טלפון 1700-55-58-56 שעות פתיחה: א'-ה' 09:00-24:00 ,
ו' 09:00 עד שעה לפני כניסת השבת, מוצ"ש – משעה אחרי צאת השבת ועד חצות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה