פלמידה צרובה בלימון שום וטרגון על מחית אפונה ירוקה עם בייקון וכרישה בקרמל סטאר אניס

מצרכים לדג4 מנות של פלמידה במשקל של 200 גר' 4 שיני שום 1 כף טרגון קצוץ שמן זית יין לבן אופן ההכנה"לסגור" את הפלמידה במחבת עם שמן זית ושום, לפזר עליה את הטרגון ולתבל במלח.להוסיף יין לבן ולכסות עד שהדג מוכן כ – 8-10 דקות מצרכים למחית אפונה גס400 גר' אפונה ירוקה טרייה או קפואה חלוטה קלות 70 גר' בייקון קוביות קטנות חצי צ'ילי טרי חריף קצוץ 2 שני שום מעוכות חלבחמאה טבסקו אופן ההכנהבסיר לאדות במעט חמאה, בייקון, צ'ילי, ושום, להוסיף אפונה ופלפל שחור גרוס לרסק במעבד מזון למחית גסה, להוסיף תוך כדי חמאה וחלב ולתבל במלח. מצרכים לכרישה2 יח' כרישה צעירה חתוכה לגלילים באורך 10 ס"מ אופן ההכנה להניח במחבת עם כף חמאה 2 כפות סוכר ו – 2 יח' סטאר אניס לקרמל. לקרמל עדין לכסות בציר עוף, לתבל במלח ולבשל עד שהכרישה רכה. אופן ההגשהמניחים בצלחת 2 כפות של המחית אפונה, מעל מניחים את הדג המטוגן ועליו מניחים את הכרישה ומפזרים מסביב את הרוטב. מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06

מצרכים לדג
4 מנות של פלמידה במשקל של 200 גר'
4 שיני שום
1 כף טרגון קצוץ
שמן זית
יין לבן

אופן ההכנה
"לסגור" את הפלמידה במחבת עם שמן זית ושום, לפזר עליה את הטרגון ולתבל במלח.

להוסיף יין לבן ולכסות עד שהדג מוכן כ – 8-10 דקות

מצרכים למחית אפונה גס
400 גר' אפונה ירוקה טרייה או קפואה חלוטה קלות
70 גר' בייקון קוביות קטנות
חצי צ'ילי טרי חריף קצוץ
2 שני שום מעוכות
חלב
חמאה
טבסקו

אופן ההכנה
בסיר לאדות במעט חמאה, בייקון, צ'ילי, ושום, להוסיף אפונה ופלפל שחור גרוס לרסק במעבד מזון למחית גסה, להוסיף תוך כדי חמאה וחלב ולתבל במלח.

מצרכים לכרישה
2 יח' כרישה צעירה חתוכה לגלילים באורך 10 ס"מ

אופן ההכנה
להניח במחבת עם כף חמאה 2 כפות סוכר ו – 2 יח' סטאר אניס לקרמל.

לקרמל עדין לכסות בציר עוף, לתבל במלח ולבשל עד שהכרישה רכה.

אופן ההגשה
מניחים בצלחת 2 כפות של המחית אפונה, מעל מניחים את הדג המטוגן ועליו מניחים את הכרישה ומפזרים מסביב את הרוטב.

מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר