פלפלים במילוי גבינות על בצק עלים

חומרים:6 פלפלים ירוקים בהירים100 גר' גבינה מלוחה 100 גר' גבינת שמנת100 גרם גבינת ריקוטה100 גרם גבינה צהובה מסוג "עמק"פלפל לבןאופן ההכנה:קוטמים את חלקם העליון של הפלפלים. מכינים תערובת מכל הגבינות ומפלפלים מעט. ממלאים את הפלפלים בתערובת הגבינות, וסוגרים על פלפל עם החלק שהסרנו בתחילה (ללא הגרעינים). מניחים כל פלפל על ריבוע בצק עלים, ואופים בתנור במשך כ-20 דקות בחום של 180 מעלות. מגישים חם או בטמפרטורת החדר. אפשר להגיש עם רוטב עשוי משמנת, גבינה מלוחה ואגוז מוסקט. יש לבשל את הרוטב במשך מספר דקות.

חומרים:
6 פלפלים ירוקים בהירים
100 גר' גבינה מלוחה
100 גר' גבינת שמנת
100 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם גבינה צהובה מסוג "עמק"
פלפל לבן

אופן ההכנה:
קוטמים את חלקם העליון של הפלפלים.
מכינים תערובת מכל הגבינות ומפלפלים מעט.
ממלאים את הפלפלים בתערובת הגבינות, וסוגרים על פלפל עם החלק שהסרנו בתחילה (ללא הגרעינים).
מניחים כל פלפל על ריבוע בצק עלים, ואופים בתנור במשך כ-20 דקות בחום של 180 מעלות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
אפשר להגיש עם רוטב עשוי משמנת, גבינה מלוחה ואגוז מוסקט.
יש לבשל את הרוטב במשך מספר דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר