מתכון ל-6 אורחים
מצרכים
24 יחידות פלפל גמדי (ניתן להשיג אצל ירקנים מובחרים)
500 גרם פילה אנטיאס טרי, נקי מעצמות ,וחתוך לקוביות (ניתן להשתמש בדגי ים אחרים בעלי מרקם שומני כגון טונה, סלמון)
חצי בצל אדום קצוץ דק
1 לימון סחוט
חצי כוס כוסברה קצוצה גס
חצי כפית פלפל שאטה גרוס
מלח לפי הטעם
4 כפות שמן זית כתית מעולה
דרך הכנה
לחתוך את קצוות הפלפלים
לערבב את כל המרכיבים, לתבל, ולהוסיף את שמן הזית.
למלא את הפלפלים, ולהגיש קר.