fbpx

פלפלים ממולאים בסביצ'ה אנטיאס ועשבי תיבול

מתכון ל-6 אורחיםמצרכים24 יחידות פלפל גמדי (ניתן להשיג אצל ירקנים מובחרים)500 גרם פילה אנטיאס טרי, נקי מעצמות ,וחתוך לקוביות (ניתן להשתמש בדגי ים אחרים בעלי מרקם שומני כגון טונה, סלמון)חצי בצל אדום קצוץ דק1 לימון סחוטחצי כוס כוסברה קצוצה גסחצי כפית פלפל שאטה גרוסמלח לפי הטעם4 כפות שמן זית כתית מעולהדרך הכנהלחתוך את קצוות הפלפליםלערבב את כל המרכיבים, לתבל, ולהוסיף את שמן הזית.למלא את הפלפלים, ולהגיש קר.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון ל-6 אורחים

מצרכים
24 יחידות פלפל גמדי (ניתן להשיג אצל ירקנים מובחרים)
500 גרם פילה אנטיאס טרי, נקי מעצמות ,וחתוך לקוביות (ניתן להשתמש בדגי ים אחרים בעלי מרקם שומני כגון טונה, סלמון)
חצי בצל אדום קצוץ דק
1 לימון סחוט
חצי כוס כוסברה קצוצה גס
חצי כפית פלפל שאטה גרוס
מלח לפי הטעם
4 כפות שמן זית כתית מעולה

דרך הכנה
לחתוך את קצוות הפלפלים

לערבב את כל המרכיבים, לתבל, ולהוסיף את שמן הזית.

למלא את הפלפלים, ולהגיש קר.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר