חומרים ל- 7 מנות:
7 פלפלים אדומים או ירוקים
350 גרם בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
חופן עלי פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס אורז
1 כפית מלח
1 כף רסק עגבניות
1 כף סויה
1 כף שמן
1 כפית שום כתוש
חומרים לרוטב:
1 רסק עגבניות גדול
1 כפית שום כתוש
2 כפיות סוכר
מלח, פלפל
4 כוסות מים
אופן ההכנה:
מסירים את החלק העליון של כל פלפל ומרוקנים מגרעינים.
מערבבים את כל חומרי המלית ביחד.
ממלאים את הפלפלים עד 3/4 מגובהם.
בסיר רחב מבשלים ביחד את כל מרכיבי הרוטב.
מכניסים הפלפלים מבשלים שעה על אש נמוכה.