פלפלים ממולאים בשר ואורז

חומרים ל-  7 מנות:7 פלפלים אדומים או ירוקים350 גרם בשר בקר טחון1 בצל קצוץחופן עלי פטרוזיליה קצוצה1/2 כוס אורז1 כפית מלח1 כף רסק עגבניות1 כף סויה1 כף שמן1 כפית שום כתושחומרים לרוטב:1 רסק עגבניות גדול1 כפית שום כתוש2 כפיות סוכרמלח, פלפל4 כוסות מיםאופן ההכנה:מסירים את החלק העליון של כל פלפל ומרוקנים מגרעינים.מערבבים את כל חומרי המלית ביחד. ממלאים את הפלפלים עד 3/4 מגובהם.בסיר רחב מבשלים ביחד את כל מרכיבי הרוטב.מכניסים הפלפלים מבשלים שעה על אש נמוכה.

חומרים ל-  7 מנות:
7 פלפלים אדומים או ירוקים
350 גרם בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
חופן עלי פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס אורז
1 כפית מלח
1 כף רסק עגבניות
1 כף סויה
1 כף שמן
1 כפית שום כתוש

חומרים לרוטב:
1 רסק עגבניות גדול
1 כפית שום כתוש
2 כפיות סוכר
מלח, פלפל
4 כוסות מים

אופן ההכנה:
מסירים את החלק העליון של כל פלפל ומרוקנים מגרעינים.
מערבבים את כל חומרי המלית ביחד.
ממלאים את הפלפלים עד 3/4 מגובהם.
בסיר רחב מבשלים ביחד את כל מרכיבי הרוטב.
מכניסים הפלפלים מבשלים שעה על אש נמוכה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר