זמן עבודה: 25 דקות, זמן הכנה: 18 דקות
מצרכים
3 פלפלים בצבעים שונים
1 בצל יבש
2 שיני שום
1 כף אורגנו מיובש
1 כף פפריקה
1 כף שמן זית
200 גרם בשר טחון
מלח
פלפל
6 ביצים
1כפית פטרוזיליה קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
חשוב: לתוצאה מיטבית לאפות בשני מחזורים
חצו את הפלפלים לגובה והסירו את הגרעינים.
קצצו את הבצל ושיני השום וערבבו אותם עם האורגנו, הפפריקה ושמן הזית.
הוסיפו לתערובת את הבשר הטחון וערבבו היטב.
טגנו את תערובת הבשר במחבת עד השחמה.
הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
מלאו תערובת בשר בכל חצי פלפל כך שהתערובת תגיע למחצית גובה הפלפל.
שברו בזהירות ביצה אחת לתוך כל חצי פלפל.
אפו באיירפרי במשך 8 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
פזרו פטרוזיליה מעל כל חצי פלפל והגישו מיד.