פלפלים ממולאים

ל- 8 מנות/סועדים חומרים: 8 פלפלים אדומים 250 גר' בשר בקר טחון פעם אחת כוס אורז 4 שיני שום כתושות ½ כפית פלפל שחור½ כפית כמון מלח לפי הטעם 2 כפות פטרוזיליה קצוצה 1 קופסה עגבניות חתוכות 1 כף רסק עגבניות¼ כוס שמן זיתאופן ההכנה:בקערה מערבבים היטב: בשר, אורז, שום ופטרוזיליה. ממליחים ומפלפלים וממלאים את הפלפלים ¾ מהנפח.בסיר מבשלים את העגבניות והרסק בשמן זית.מבשלים כחצי שעה מעל להבה בינונית.מניחים את הפלפלים בעדינות ברוטב ומוסיפים מים כך שהרוטב יגיע לגובה ¾ מהפלפלים.מכסים ומבשלים שעה וחצי מעל להבה קטנה.מגישים חם עם הרוטב.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

ל- 8 מנות/סועדים

חומרים:
8 פלפלים אדומים
250 גר' בשר בקר טחון פעם אחת
כוס אורז
4 שיני שום כתושות
½ כפית פלפל שחור
½ כפית כמון
מלח לפי הטעם
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 קופסה עגבניות חתוכות
1 כף רסק עגבניות
¼ כוס שמן זית


אופן ההכנה:
בקערה מערבבים היטב: בשר, אורז, שום ופטרוזיליה. ממליחים ומפלפלים וממלאים את הפלפלים ¾ מהנפח.
בסיר מבשלים את העגבניות והרסק בשמן זית.
מבשלים כחצי שעה מעל להבה בינונית.
מניחים את הפלפלים בעדינות ברוטב ומוסיפים מים כך שהרוטב יגיע לגובה ¾ מהפלפלים.
מכסים ומבשלים שעה וחצי מעל להבה קטנה.
מגישים חם עם הרוטב.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר