fbpx

פלפלים ממולאים

ל- 8 מנות/סועדים חומרים: 8 פלפלים אדומים 250 גר' בשר בקר טחון פעם אחת כוס אורז 4 שיני שום כתושות ½ כפית פלפל שחור½ כפית כמון מלח לפי הטעם 2 כפות פטרוזיליה קצוצה 1 קופסה עגבניות חתוכות 1 כף רסק עגבניות¼ כוס שמן זיתאופן ההכנה:בקערה מערבבים היטב: בשר, אורז, שום ופטרוזיליה. ממליחים ומפלפלים וממלאים את הפלפלים ¾ מהנפח.בסיר מבשלים את העגבניות והרסק בשמן זית.מבשלים כחצי שעה מעל להבה בינונית.מניחים את הפלפלים בעדינות ברוטב ומוסיפים מים כך שהרוטב יגיע לגובה ¾ מהפלפלים.מכסים ומבשלים שעה וחצי מעל להבה קטנה.מגישים חם עם הרוטב.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 8 מנות/סועדים

חומרים:
8 פלפלים אדומים
250 גר' בשר בקר טחון פעם אחת
כוס אורז
4 שיני שום כתושות
½ כפית פלפל שחור
½ כפית כמון
מלח לפי הטעם
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 קופסה עגבניות חתוכות
1 כף רסק עגבניות
¼ כוס שמן זית


אופן ההכנה:
בקערה מערבבים היטב: בשר, אורז, שום ופטרוזיליה. ממליחים ומפלפלים וממלאים את הפלפלים ¾ מהנפח.
בסיר מבשלים את העגבניות והרסק בשמן זית.
מבשלים כחצי שעה מעל להבה בינונית.
מניחים את הפלפלים בעדינות ברוטב ומוסיפים מים כך שהרוטב יגיע לגובה ¾ מהפלפלים.
מכסים ומבשלים שעה וחצי מעל להבה קטנה.
מגישים חם עם הרוטב.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר