פנה סלמון ברוטב אלפרדו

מחממים חמאה במחבת ומקפיצים את קוביות הסלמון. מוסיפים שן שום ורוטב אלפרדו ומבשלים כ- 3 דקות. צילום shutterstock
אלעד אמסלם שף רשת קפה גרג מציע מתכון קל להכנה, חגיגי ועשיר בטעמים מתוך תפריט פסח שיוגש בסניפים

רכיבים למנה אחת

200 גרם פסטה פנה כשרה לפסח

150 קוביות סלמון

15 גרם עירית קצוצה

5 גרם פטרוזיליה קצוצה

1 גרם גרידת לימון

10 גרם חמאה

1 שן שום קצוצה

לרוטב אלפרדו

150 גרם שמנת מתוקה לבישול

חלב לפי הצורך

20 גרם חמאה

1 כף קמח תפו"א או עמילן תירס

1 גרם אגוז מוסקט

מלח לפי טעם

אופן ההכנה

ממלאים מים בסיר ומביאים לרתיחה.

מוסיפים קורט מלח ומבשלים כ 2-3 דקות את הפנה [עדיף להכין כאשר הרוטב מוכן ורק מוסיפים את הפנה]

שמים את החמאה במחבת רחבה.

ברגע שהחמאה נמסה מוסיפים קמח תפו"א או עמילן תירס.

מערבבים היטב ומסמיכים את הרוטב.

מוסיפים את השמנת ומערבבים עם מטרפה.

מוסיפים את שאר המרכיבים ומלח לפי הטעם.

הכנת המנה

מחממים מחבת, מוסיפים חמאה ומקפיצים את קוביות הסלמון.

מוסיפים שן שום ורוטב אלפרדו ומבשלים כ- 3 דקות.

מוסיפים עירית, פטרוזיליה וגרידת לימון.

הגשה

מוסיפים לרוטב את הפנה המוכנה ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר