fbpx

פנה סלמון ברוטב אלפרדו

אלעד אמסלם שף רשת קפה גרג מציע מתכון קל להכנה, חגיגי ועשיר בטעמים מתוך תפריט פסח שיוגש בסניפים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים למנה אחת

200 גרם פסטה פנה כשרה לפסח

150 קוביות סלמון

15 גרם עירית קצוצה

5 גרם פטרוזיליה קצוצה

1 גרם גרידת לימון

10 גרם חמאה

1 שן שום קצוצה

לרוטב אלפרדו

150 גרם שמנת מתוקה לבישול

חלב לפי הצורך

20 גרם חמאה

1 כף קמח תפו"א או עמילן תירס

1 גרם אגוז מוסקט

מלח לפי טעם

אופן ההכנה

ממלאים מים בסיר ומביאים לרתיחה.

מוסיפים קורט מלח ומבשלים כ 2-3 דקות את הפנה [עדיף להכין כאשר הרוטב מוכן ורק מוסיפים את הפנה]

שמים את החמאה במחבת רחבה.

ברגע שהחמאה נמסה מוסיפים קמח תפו"א או עמילן תירס.

מערבבים היטב ומסמיכים את הרוטב.

מוסיפים את השמנת ומערבבים עם מטרפה.

מוסיפים את שאר המרכיבים ומלח לפי הטעם.

הכנת המנה

מחממים מחבת, מוסיפים חמאה ומקפיצים את קוביות הסלמון.

מוסיפים שן שום ורוטב אלפרדו ומבשלים כ- 3 דקות.

מוסיפים עירית, פטרוזיליה וגרידת לימון.

הגשה

מוסיפים לרוטב את הפנה המוכנה ומגישים.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר