fbpx

פנה עם פסטו וגבינת פקורינו

חומרים לארבע מנות:100 גרם גבינת פקורינו פרוסה לפרוסות דקות או מגורדת500 גרם פסטה פנה7 כפות יפות של רוטב פסטו 'ברילה'3-4 שיני שום (אופציונלי)כמה עלי בזיליקום או פטרוזיליה טריים, לקישוטאופן ההכנה:מרתיחים מים ומלח בסיר גדול, ומבשלים בהם את הפנה עד מידת "אל דנטה" – כמעט מבושל.במחבת מתאים, מזליפים מעט שמן זית, ומטגנים בו את הפסטו עם הפסטה המוכנה.ניתן להוסיף שום כתוש.מעבירים את הפנה בפסטו לצלחות הגשה, מפוררים ומפזרים מעל את הגבינה ומקשטים בבזיליקום טרי.המלצה:ניתן להשתמש גם בפרמז'ן איכותי, במקום הפקורינו.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לארבע מנות:
100 גרם גבינת פקורינו פרוסה לפרוסות דקות או מגורדת
500 גרם פסטה פנה
7 כפות יפות של רוטב פסטו 'ברילה'
3-4 שיני שום (אופציונלי)
כמה עלי בזיליקום או פטרוזיליה טריים, לקישוט

אופן ההכנה:
מרתיחים מים ומלח בסיר גדול, ומבשלים בהם את הפנה עד מידת "אל דנטה" – כמעט מבושל.
במחבת מתאים, מזליפים מעט שמן זית, ומטגנים בו את הפסטו עם הפסטה המוכנה.
ניתן להוסיף שום כתוש.
מעבירים את הפנה בפסטו לצלחות הגשה, מפוררים ומפזרים מעל את הגבינה ומקשטים בבזיליקום טרי.

המלצה:
ניתן להשתמש גם בפרמז'ן איכותי, במקום הפקורינו.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר