פנה קוטה חלב קוקוס ותערובת בורה בורה עם קראמל קוקוס

מצרכים ל- 6 מנותפחית וחצי חלב קוקוס( 600 מל)6 כפות סוכרמקל וניל חצוי לאורכו6 כפות חליטת תה בורה בורה של פרג3 כפות קוקוס קלוי של פרג10 גר' ג'לטיןאופן ההכנהמערבבים את הג'לטין יחד עם 100 מל' חלב קוקוס ומשהים להמסה כ 20 דקות. את יתרת חלב הקוקוס מחממים על להבה בינונית יחד עם מקל וניל והסוכר תוך כדי ערבוב והמסת הסוכר. מצרפים את הג'לטין המומס ובוחשים היטב להשלמת ההמסה. מסדרים ב- 6 כלי הגשה כף חליטת תה בורה בורה של פרג, וחצי כפית קוקוס קלוי של פרג, ומוזגים עליהם את חלב הקוקוס הממותק.מעבירים למקרר לשעתיים.מגישים יחד עם קראמל קוקוס.מצרכים לקראמלחצי כוס סוכר4 כפות מיםחצי פחית חלב קוקוסאופן ההכנהמחממים בסיר קטן את הסוכר והמים עד לקבלת צבע חום- זהוב. מוסיפים את חלב הקוקוס ומצמצמים לקבלת רוטב בסמיכות בינונית, ומורידים מהאש.

מצרכים ל- 6 מנות
פחית וחצי חלב קוקוס( 600 מל)
6 כפות סוכר
מקל וניל חצוי לאורכו
6 כפות חליטת תה בורה בורה של פרג
3 כפות קוקוס קלוי של פרג
10 גר' ג'לטין

אופן ההכנה
מערבבים את הג'לטין יחד עם 100 מל' חלב קוקוס ומשהים להמסה כ 20 דקות.

את יתרת חלב הקוקוס מחממים על להבה בינונית יחד עם מקל וניל והסוכר תוך כדי ערבוב והמסת הסוכר. מצרפים את הג'לטין המומס ובוחשים היטב להשלמת ההמסה.

מסדרים ב- 6 כלי הגשה כף חליטת תה בורה בורה של פרג, וחצי כפית קוקוס קלוי של פרג, ומוזגים עליהם את חלב הקוקוס הממותק.
מעבירים למקרר לשעתיים.

מגישים יחד עם קראמל קוקוס.

מצרכים לקראמל
חצי כוס סוכר
4 כפות מים
חצי פחית חלב קוקוס

אופן ההכנה
מחממים בסיר קטן את הסוכר והמים עד לקבלת צבע חום- זהוב.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומצמצמים לקבלת רוטב בסמיכות בינונית, ומורידים מהאש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר