פנה קוטה חלב קוקוס ותערובת בורה בורה עם קראמל קוקוס

 

מצרכים ל- 6 מנות
פחית וחצי חלב קוקוס( 600 מל)
6 כפות סוכר
מקל וניל חצוי לאורכו
6 כפות חליטת תה בורה בורה של פרג
3 כפות קוקוס קלוי של פרג
10 גר' ג'לטין

אופן ההכנה
מערבבים את הג'לטין יחד עם 100 מל' חלב קוקוס ומשהים להמסה כ 20 דקות.

את יתרת חלב הקוקוס מחממים על להבה בינונית יחד עם מקל וניל והסוכר תוך כדי ערבוב והמסת הסוכר. מצרפים את הג'לטין המומס ובוחשים היטב להשלמת ההמסה.

מסדרים ב- 6 כלי הגשה כף חליטת תה בורה בורה של פרג, וחצי כפית קוקוס קלוי של פרג, ומוזגים עליהם את חלב הקוקוס הממותק.
מעבירים למקרר לשעתיים.

מגישים יחד עם קראמל קוקוס.

מצרכים לקראמל
חצי כוס סוכר
4 כפות מים
חצי פחית חלב קוקוס

אופן ההכנה
מחממים בסיר קטן את הסוכר והמים עד לקבלת צבע חום- זהוב.
מוסיפים את חלב הקוקוס ומצמצמים לקבלת רוטב בסמיכות בינונית, ומורידים מהאש.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה