פנה קפרזה

 

חומרים לארבע מנות:
500 גרם פסטה פפרדלה.
4 כפות שמן זית.
כף גדושה פסטו.
24 עגבניות שרי חצויות.
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
שני כדורי מוצרלה טרייה, כ-200 גרם.
שמן זית.

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
בזמן שהפסטה מתבשלת שמים את השמן בסיר שיכיל את הפסטה והעגבניות.
כאשר השמן חם מוסיפים את העגבניות ומערבבים.
מתבלים במלח ופלפל ומורידים ללהבה נמוכה.
כאשר הפסטה מוכנה יוצקים שתי כפות של מי הפסטה על הרוטב.
מסננים את הפסטה ומעבירים מיד לסיר עם העגבניות.
מוסיפים את הפסטו ומערבבים.

הגשה:
מחלקים לארבע צלחות ומפזרים מעל קרעי גבינת מוצרלה באופן שווה.
זולפים מעט שמן זית ומגישים.

שף ליאון אלקלעי הוא יועץ קולינארי לרשת בתי האוכל האיטלקי "טרנטינו"

צילום דרור כץ






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה