fbpx

פניר בטר מסלה – Paneer Butter Masala

גבינה בתוך רוטב אדום – מתאים עם אורז או צ'פאטיחומרים3 עגבניות1 בצלכף גרגרי מלוןרבע כוס חלבחצי כפית גרגרי כמוןרבע כפית כורכוםרבע כפי אבקת מרק עוףחצי כפית אבקת כוסברהחצי כפית גרם מסלהשלושת רבעי כפית מלח.150-100 גר' גבינת ריקוטה חתוכה לקוביותכף שמנת או כף חלב וניל.הכנהבשמן לטגן זרעי כמון ולהוסיף את העגבניות הטחונות עם רבע כוס מים.להוסיף את שאר התבליניםאת הבצל לחתוך ולאדות אח"כ לרסק ולהוסיף לווקלהוסיף 2 כפיות חמאה ואח"כ את גרגרי המלון + החלב הטחון לעיסה.להוסיף את קוביות הגבינה לתוך הרוטב + רבע כוס מים.למזוג הכל לקערית הגשה ולהוסיף באמצע כף שמנת או חלב וניל.Palak Paneerכנ"ל רק במקום העגבניות תרד קצוץ.את חתיכות הגבינה לטגן לפני שמכניסים לרוטב
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

גבינה בתוך רוטב אדום – מתאים עם אורז או צ'פאטי

חומרים
3 עגבניות
1 בצל
כף גרגרי מלון
רבע כוס חלב
חצי כפית גרגרי כמון
רבע כפית כורכום
רבע כפי אבקת מרק עוף
חצי כפית אבקת כוסברה
חצי כפית גרם מסלה
שלושת רבעי כפית מלח.
150-100 גר' גבינת ריקוטה חתוכה לקוביות
כף שמנת או כף חלב וניל.

הכנה
בשמן לטגן זרעי כמון ולהוסיף את העגבניות הטחונות עם רבע כוס מים.

להוסיף את שאר התבלינים

את הבצל לחתוך ולאדות אח"כ לרסק ולהוסיף לווק

להוסיף 2 כפיות חמאה ואח"כ את גרגרי המלון + החלב הטחון לעיסה.

להוסיף את קוביות הגבינה לתוך הרוטב + רבע כוס מים.

למזוג הכל לקערית הגשה ולהוסיף באמצע כף שמנת או חלב וניל.

Palak Paneer

כנ"ל רק במקום העגבניות תרד קצוץ.
את חתיכות הגבינה לטגן לפני שמכניסים לרוטב


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר