פנקוטה אננס

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון של פנקוטה אננס לאוהבי קינוחי השמנת עם אפשרות לגרסה למבוגרים בלבד

רכיבים

300 גרם אננס

5 יריעות ג'לי או 1 שקית ג'לטין (12-14 גרם)

400 מ"ל שמנת 35% שומן

80 מ"ל חלב 3%

80 גרם סוכר

50 מ"ל מיץ אננס

 אופן ההכנה

טוחנים את האננס בבלנדר או במעבד מזון עד קבלת מחית חלקה.

מכניסים לסיר את מחית האננס, השמנת, החלב, הסוכר, הג'לטין ומיץ האננס.

מחממים על אש קטנה באיטיות עד שהסוכר והג'לטין נמסים ונוצרת תערובת אחידה.

יוצקים לתבניות סיליקון אישיות.

כניסים למקרר לפחות ל- 4 שעות.

מוציאים מהתבניות ומגישים.

לגרסת המתכון למבוגרים בלבד

ניתן להשתמש במשקאות חריפים במקום במיץ אננס.

ליקר קואנטרו מומלץ במיוחד מאחר והוא עובד טוב עם רכיבי המתכון האחרים.

מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר