פנקוטה עם רוטב קרמל מלוח

יוצקים לכוסות אישיות (80 מ"ל לכל כוס). מצננים מספר שעות עד שהפנקוטה יציבה. יוצקים 2 כפות רוטב על הפנקוטה ומגישים. צילום נמרוד סונדרס
יניב גור השף של שטראוס מציע לחג שבועות מתכון לקינוח איטלקי מוכר שיאומץ בשמחה כקינוח לארוחות חלביות כל השנה ובוודאי בחג

חומרים ל-6 מנות

2 חבילות שמנת מתוקה 38% כמו של  יטבתה

50 גרם (1/4 כוס) סוכר

5 גרם ג'לטין

להגשה

1 חבילה רוטב שמנת וקרמל מלוח כמו של יטבתה

צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

מניחים ג'לטין בקערה ויוצקים עליו 25 מ"ל מים קרים.

ממתינים 2 דקות עד שהג'לטין סופג את כל המים.

בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת וסוכר.

ממיסים את הג'לטין המושרה במיקרוגל 10-15 שניות עד שנמס לגמרי.

בוחשים לתוך השמנת.

מבשלים על להבה נמוכה 2 דקות.

יוצקים לכוסות אישיות (80 מ"ל לכל כוס).

מצננים מספר שעות עד שהפנקוטה יציבה.

להגשה

יוצקים 2 כפות רוטב על הפנקוטה ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר