fbpx

פנקוטה עם רוטב קרמל מלוח

יוצקים לכוסות אישיות (80 מ"ל לכל כוס). מצננים מספר שעות עד שהפנקוטה יציבה. יוצקים 2 כפות רוטב על הפנקוטה ומגישים. צילום נמרוד סונדרס
יניב גור השף של שטראוס מציע לחג שבועות מתכון לקינוח איטלקי מוכר שיאומץ בשמחה כקינוח לארוחות חלביות כל השנה ובוודאי בחג
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חומרים ל-6 מנות

2 חבילות שמנת מתוקה 38% כמו של  יטבתה

50 גרם (1/4 כוס) סוכר

5 גרם ג'לטין

להגשה

1 חבילה רוטב שמנת וקרמל מלוח כמו של יטבתה

צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

מניחים ג'לטין בקערה ויוצקים עליו 25 מ"ל מים קרים.

ממתינים 2 דקות עד שהג'לטין סופג את כל המים.

בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת וסוכר.

ממיסים את הג'לטין המושרה במיקרוגל 10-15 שניות עד שנמס לגמרי.

בוחשים לתוך השמנת.

מבשלים על להבה נמוכה 2 דקות.

יוצקים לכוסות אישיות (80 מ"ל לכל כוס).

מצננים מספר שעות עד שהפנקוטה יציבה.

להגשה

יוצקים 2 כפות רוטב על הפנקוטה ומגישים.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר