fbpx

פנקייקים מקמח תפוחי אדמה

מתכון ללא גלוטן – מתאים לסוכרתיים, לחולי צליאק וגם לבריאים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון ללא גלוטן – מתאים לסוכרתיים, לחולי צליאק וגם לבריאים

מצרכים:
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
2 גביעי יוגורט טבעי
4 כפות סוכר שטוחות
2 ביצים
מעט תמצית וניל
1 אבקת אפייה

אופן ההכנה:
בקערה עמוקה שמים יוגורטים עם ביצים.
לערבב היטב לתערובת אחידה.
לאחר מכן להוסיף בהדרגה את כוסות קמח תפוחי האדמה ואת אבקת האפייה.
לערבב היטב עד קבלת תערובת אחידה ללא גושים – חלקה, לא דלילה ולא מוצקת מדי. ניתן לתת לתערובת לעמוד מעט, אך זה לא הכרחי.
על מחבת טפלון חמה יוצקים מעט שמן.
בעזרת כף לוקחים את הבלילה ומניחים עיגול בזהירות בצורת פנקייק על המחבת החמה והמשומנת.
אחרי שנוצרות בועות בפנקייק, יש להפוך אותו לצד השני.
לחזור על כך עד שנגמרת הבלילה.
להגיש חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר