פנקייקים מקמח תפוחי אדמה

מתכון ללא גלוטן – מתאים לסוכרתיים, לחולי צליאק וגם לבריאים

מתכון ללא גלוטן – מתאים לסוכרתיים, לחולי צליאק וגם לבריאים

מצרכים:
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
2 גביעי יוגורט טבעי
4 כפות סוכר שטוחות
2 ביצים
מעט תמצית וניל
1 אבקת אפייה

אופן ההכנה:
בקערה עמוקה שמים יוגורטים עם ביצים.
לערבב היטב לתערובת אחידה.
לאחר מכן להוסיף בהדרגה את כוסות קמח תפוחי האדמה ואת אבקת האפייה.
לערבב היטב עד קבלת תערובת אחידה ללא גושים – חלקה, לא דלילה ולא מוצקת מדי. ניתן לתת לתערובת לעמוד מעט, אך זה לא הכרחי.
על מחבת טפלון חמה יוצקים מעט שמן.
בעזרת כף לוקחים את הבלילה ומניחים עיגול בזהירות בצורת פנקייק על המחבת החמה והמשומנת.
אחרי שנוצרות בועות בפנקייק, יש להפוך אותו לצד השני.
לחזור על כך עד שנגמרת הבלילה.
להגיש חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר