פנקייק כשר לפסח

 

מתכון לחמש מנות

רכיבים:
3 ביצים
1 כוס חלב או מים
1 כוס קמח מצה לעוגות (ניתן להשתמש גם בקמח מצה רגיל, אך המרקם יהיה דחוס יותר)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית סוכר
2 כפות שמן קנולה (ניתן להשתמש בשמן אגוזים למי שאינו אוכל קטניות בפסח)
שמן או חמאה לטיגון

אופן ההכנה:
לטרוף את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
להוסיף בהדרגה את החלב ואת הקמח מצה, המלח, הסוכר והשמן.
לערבב בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה ודלילה.
לחמם מחבת קטנה עם שמן/חמאה.
רק שהמחבת חמה לבזוק את התערובת.
לטגן משני הצדדים עד לקבלת תערובת אחידה.
להגיש עם סירופ מייפל, או גבינת שמנת, או להזליף סוכר טחון.
להוסיף כל תוספת שאוהבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה