פנקייק מחיטה מלאה בסילאן/דבש ופירות העונה

חומרים לפנקייק (1.5 ליטר בלילה):250 גרם קמח לבן225 גרם קמח מלא15 גרם אבקת אפיה160 גרם סוכר חוםקורט מלח5 ביצים550 מ"ל חלבאופן ההכנה:לערבב את היבשים בקערה.לערבב את הביצים והחלב בנפרד להוסיף ליבשים – לא לערבב יותר מדי אם סמיך מדי להוסיף מעט חלב.לצקת על מחבת קרפים, להשחים ולהפוך עד ששני הצדדים מוכנים.מומלץ להגיש עם פירות חתוכים, סילאן או דבש וכדור גלידה.

חומרים לפנקייק (1.5 ליטר בלילה):
250 גרם קמח לבן
225 גרם קמח מלא
15 גרם אבקת אפיה
160 גרם סוכר חום
קורט מלח
5 ביצים
550 מ"ל חלב

אופן ההכנה:
לערבב את היבשים בקערה.
לערבב את הביצים והחלב בנפרד
להוסיף ליבשים – לא לערבב יותר מדי אם סמיך מדי להוסיף מעט חלב.
לצקת על מחבת קרפים, להשחים ולהפוך עד ששני הצדדים מוכנים.
מומלץ להגיש עם פירות חתוכים, סילאן או דבש וכדור גלידה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר