פנקייק קלאסי

רגע לפני ההגשה יוצקים מעל הפנקייק לפי הטעם סירופ מייפל או שוקולד. ניתן להוסיף סוכריות, קצפת ועוד. צילום גליה אבירם
רשת קפה גרג מציעה מתכון מנצח לפנקייק קלאסי רך ונימוח בפה ובמרקם אחיד שיגרוף מחמאות מכל הסועדים

רכיבים ל-12 יחידות פנקייק

2 ביצים

1 שקית סוכר וניל

4 כפות סוכר

2 כוסות קמח 200 גרם

2 כפיות אבקת אפייה

2 כוסות חלב

½ כפית מלח

3 כפות שמן

אופן ההכנה

לערבב היטב את כל החומרים בקערה עם מטרפה עד קבלת בלילה חלקה.

לשמן מחבת בחמאה או שמן.

כשהמחבת חמה לצקת את הבלילה למחבת בעזרת מצקת.

לאחר כדקה, כאשר מופיעות בועות קטנות בחלק העליון של הפנקייק, הופכים צד.

משאירים למשך חצי דקה נוספת.

 הגשה

רגע לפני ההגשה יוצקים מעל הפנקייק לפי הטעם סירופ מייפל או שוקולד.

ניתן להוסיף סוכריות, קצפת ועוד.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר