fbpx

פנקייק תפוחים ברוטב תפוחים

מתכון ל–4 מנותכמות של בלילת פנקייק ל-8 יחידות4 תפוחי עץ ירוקים קלופיםחצי כפית סוכר לבן2 כפות סוכר חום60 גרם חמאה1 כפית מיץ לימוןקורט קינמוןאופן ההכנה1. לחתוך 2 תפוחי גרנד לקוביות קטנות, לטגן מעט במחבת עם ½ כפית סוכר ולהוסיף לבלילת הפנקייק.2. לטגן כ – 8 לביבות פנקייק.3. לפרוס את 2 התפוחים שנשארו לפרוסות דקות4. להמיס את הסוכר החום במחבת ולהוסיף את החמאה ואת הלימון והקינמון. להוסיף את פרוסות התפוחים ולטגן 3-2 דקות.לשפוך את רוטב התפוחים על לביבות הפנקייק ולהגיש חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון ל–4 מנות
כמות של בלילת פנקייק ל-8 יחידות
4 תפוחי עץ ירוקים קלופים
חצי כפית סוכר לבן
2 כפות סוכר חום
60 גרם חמאה
1 כפית מיץ לימון
קורט קינמון

אופן ההכנה
1. לחתוך 2 תפוחי גרנד לקוביות קטנות, לטגן מעט במחבת עם ½ כפית סוכר ולהוסיף לבלילת הפנקייק.
2. לטגן כ – 8 לביבות פנקייק.
3. לפרוס את 2 התפוחים שנשארו לפרוסות דקות
4. להמיס את הסוכר החום במחבת ולהוסיף את החמאה ואת הלימון והקינמון. להוסיף את פרוסות התפוחים ולטגן 3-2 דקות.

לשפוך את רוטב התפוחים על לביבות הפנקייק ולהגיש חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר