פנקייק תפוחים ברוטב תפוחים

 

מתכון ל–4 מנות
כמות של בלילת פנקייק ל-8 יחידות
4 תפוחי עץ ירוקים קלופים
חצי כפית סוכר לבן
2 כפות סוכר חום
60 גרם חמאה
1 כפית מיץ לימון
קורט קינמון

אופן ההכנה
1. לחתוך 2 תפוחי גרנד לקוביות קטנות, לטגן מעט במחבת עם ½ כפית סוכר ולהוסיף לבלילת הפנקייק.
2. לטגן כ – 8 לביבות פנקייק.
3. לפרוס את 2 התפוחים שנשארו לפרוסות דקות
4. להמיס את הסוכר החום במחבת ולהוסיף את החמאה ואת הלימון והקינמון. להוסיף את פרוסות התפוחים ולטגן 3-2 דקות.

לשפוך את רוטב התפוחים על לביבות הפנקייק ולהגיש חם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה