פסטה אבוקדו ועגבניות שרי

"אבוקדו גרנות" - משווקת של אבוקדו ופירות וירקות טריים תוצרת חקלאי גרנות מציעה מתכון למנה גם יפה וגם טעימה שמשלבת פסטה פטוצ'יני עם עגבניות שרי ופרוסות אבוקדו. מנה טבעונית שיכולה להתאים כסלט, כתוספת או כמנה עיקרית

פורסים את חצי האבוקדו השני לפרוסות דקות ומערבבים עם הפסטה. מתקנים תיבול ומגישים. צילום הדס ניצן

מצרכים ל-4 מנות

1 חבילה פסטה מסוג פטוצ׳יני (500 גרם)

1 אבוקדו בשל כמו של "אבוקדו גרנות"

1 כף שמן אבוקדו

1/2 חבילת עגבניות שרי (250 גרם)

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה פטוצ׳יני על פי הוראות היצרן.

שוטפים במים קרים ומסננים.

חוצים את האבוקדו לשני חצאים.

מועכים חצי אבוקדו עם כף שמן אבוקדו.

מוסיפים מעט מלח ופלפל.

מערבבים עד קבלת ממרח.

מערבבים בעדינות את ממרח האבוקדו עם הפסטה המבושלת עד שכל הפסטה נעטפת באבוקדו ונצבעת בירוק.

שוטפים היטב את עגבניות השרי וחוצים אותן לשניים.

מוסיפים את העגבניות לפסטה ומערבבים.

ניתן לצלות חלק מהעגבניות בגריל ולגוון בין עגבניות טריות וצלויות להעשרת טעמים.

פורסים את חצי האבוקדו השני לפרוסות דקות ומערבבים עם הפסטה.

מתקנים תיבול ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה