רכיבים
3 אבוקדו
10 עלי בזיליקום טרי
2 כפיות של שמן זית כתית
1 שן שום
מלח
פלפל
2 כפיות מיץ לימון
400 גרם פסטה
אופן ההכנה
בשלו את הפסטה המועדפת עליכם בסיר עם מים עד שירתחו לזמן שמצוין על האריזה.
להכנת רוטב האבוקדו
חיתכו את האבוקדו לחצי.
הסירו את הגרעין ורוקנו אותו מהקליפה.
חיתכו אותו לחתיכות.
בכוס בלנדר שימו את חתיכות האבוקדו, שמן זית, מיץ לימון, עלי בזיליקום, שן שום המקולפת, מלח ופלפל.
ערבבו עד שתקבלו רוטב אחיד וקרמי.
השלמת המנה
צקו את רוטב האבוקדו מעל הפסטה המבושלת.
קשטו בכמה עלי בזיליקום.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה