fbpx

פסטה אל'לאראביאטה

חומרים ל 4 אנשים חבילה ½ ק"ג פסטת קסטלנה של ברילהרבע כוס שמן זיתקמצוץ פלפל צ'ילי גרוס – שאטה1 בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות20 זיתי קלמטה מגולענים חתוכים לחצירבע כוס עלי בזיליקום קצוצים גס1 צנצנת רוטב אראביאטה של ברילהמלח פלפל לטעםאופן ההכנהבמחבת רחבת שולים, לזגג את הבצל עם השמן והצ'ילי הגרוס, להוסיף את זיתי הקלמטה, הרוטב והבזיליקום, לתבל במלח ופלפל לפי הטעם, להוסיף את הפסטה, לערבב היטב ולהגיש עם גבינת פרמז'ן מגורדת.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל 4 אנשים
חבילה ½ ק"ג פסטת קסטלנה של ברילה
רבע כוס שמן זית
קמצוץ פלפל צ'ילי גרוס – שאטה
1 בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות
20 זיתי קלמטה מגולענים חתוכים לחצי
רבע כוס עלי בזיליקום קצוצים גס
1 צנצנת רוטב אראביאטה של ברילה
מלח פלפל לטעם

אופן ההכנה
במחבת רחבת שולים, לזגג את הבצל עם השמן והצ'ילי הגרוס, להוסיף את זיתי הקלמטה, הרוטב והבזיליקום, לתבל במלח ופלפל לפי הטעם, להוסיף את הפסטה, לערבב היטב ולהגיש עם גבינת פרמז'ן מגורדת.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר