חומרים ל 4 אנשים
חבילה ½ ק"ג פסטת קסטלנה של ברילה
רבע כוס שמן זית
קמצוץ פלפל צ'ילי גרוס – שאטה
1 בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות
20 זיתי קלמטה מגולענים חתוכים לחצי
רבע כוס עלי בזיליקום קצוצים גס
1 צנצנת רוטב אראביאטה של ברילה
מלח פלפל לטעם
אופן ההכנה
במחבת רחבת שולים, לזגג את הבצל עם השמן והצ'ילי הגרוס, להוסיף את זיתי הקלמטה, הרוטב והבזיליקום, לתבל במלח ופלפל לפי הטעם, להוסיף את הפסטה, לערבב היטב ולהגיש עם גבינת פרמז'ן מגורדת.