פסטה בולונז בסיר אחד

אין כמו מנת פסטה בולונז חמה בימי חורף הקרים. אינס ינאי מציעה עבור מותג הפסטה ברילה מתכון קל, מהיר ונוח להכנה, שכשמו נעשה בסיר אחד. כדאי להגיש בצלחת עמוקה עם בקבוק יין אדום לחברים טובים

מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה. צילום אפיק גבאי
מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה. צילום אפיק גבאי

מצרכים

1 חבילת ספגטי כמו של ברילה

300 גרם בשר בקר או פרגיות טחון

1 צנצנת רוטב בסיס לבולונז

½  כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כף פפריקה מתוקה

4 כפות שמן זית

½ כוס בזיליקום טרי קצוץ

1 בצל קצוץ דק

4 שיני שום קצוצות דק

½ כוס יין אדום

1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק

מים חמים עד 3 ס"מ מגובה הספגטי – כ- 3 כוסות

צילום אפיק גבאי
צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

1בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ובצל קצוץ .

מטגנים כ- 3 דקות.

מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.

מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו, ומנמיכים את האש.

מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.

מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי.

מביאים לרתיחה.

מבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה