פסטה בולונז בסיר אחד

מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה. צילום אפיק גבאי
אין כמו מנת פסטה בולונז חמה בימי חורף הקרים. אינס ינאי מציעה עבור מותג הפסטה ברילה מתכון קל, מהיר ונוח להכנה, שכשמו נעשה בסיר אחד. כדאי להגיש בצלחת עמוקה עם בקבוק יין אדום לחברים טובים

מצרכים

1 חבילת ספגטי כמו של ברילה

300 גרם בשר בקר או פרגיות טחון

1 צנצנת רוטב בסיס לבולונז

½  כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כף פפריקה מתוקה

4 כפות שמן זית

½ כוס בזיליקום טרי קצוץ

1 בצל קצוץ דק

4 שיני שום קצוצות דק

½ כוס יין אדום

1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק

מים חמים עד 3 ס"מ מגובה הספגטי – כ- 3 כוסות

צילום אפיק גבאי
צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

1בסיר סוטאז' מניחים שמן זית ובצל קצוץ .

מטגנים כ- 3 דקות.

מוסיפים את הבשר, הפטריות ושיני השום.

מטגנים הכל יחד כ- 7 דקות עד שהבשר משנה צבעו, ומנמיכים את האש.

מוסיפים לסיר את צנצנת הרוטב, הספגטי, הבזיליקום, היין, המלח, הפלפל והפפריקה.

מוזגים על הכל מים רותחים עד כ- 3 ס"מ מגובה הספגטי.

מביאים לרתיחה.

מבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 20 דקות, עד שהרוטב מצטמצם והספגטי מתרכך

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר