פסטה בלרינה נפוליטנה

מתכון של רשת קפה ביגה המשלב פסטה עם רוטב עגבניות ומגוון ירקות, כדי ליהנות מארוחה צהרים טעימה

פסטה בלרינה נפוליטנה של רשת ביגה
פסטה בלרינה נפוליטנה של רשת ביגה. צילום קונספטיק

מרכיבים ל-2-4 מנות

500 גרם פסטה לפני בישול מסוג בלרינה או רדיאטור – עדיף מחיטה מלאה

300 גרם רוטב עגבניות לפסטה

חציל בינוני

6 פטריות חתוכות לרבעים

כף פסטו

15 עלי תרד – 10 לרוטב ו- 5 לקישוט

אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר ומוסיפים כף מלח.

מבשלים את הפסטה על פי הוראות ההכנה על גב השקית.

שורפים חציל על אש גלויה או לחילופין בתנור על חום גבוה עד לריכוך מוחלט.

מצננים את החציל וחותכים לקוביות גדולות.

מחממים מחבת ועליה צורבים את הפטריות עם שמן זית וקורט מלח.

לאחר צריבה קלה נוסיף את בשר החצילים, רוטב העגבניות, כפית פסטו ועלי התרד, ונמשיך בישול תוך כדי בחישה כ- 2 דקות.

נוסיף  את הפסטה המוכנה ונבשל למשך דקה נוספת.

נעביר לקערת הגשה ונפזר מעל את עלי הבזיליקום הנוספים.

 המלצת הגשה

גבינת פטה מגורדת מלמעלה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה