מצרכים ל-4 מנות
350 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן
רוטב
ארטישוק 2 מנוקים ופרוסים דק
2 שיני שום
עגבניות טריות 4 או 250 גרם עגבניות מרוסקות בקופסא
פטרוזיליה
מלח ופלפל
לימון
שמן זית
אופן הכנה
לחמם במחבת את שמן הזית
להוסיף את השום הפרוס דק והארטישוק להוסיף מעט מיץ לימון, וחצי מצקת ממי בישול הפסטה
לבשל עד שהנוזלים מתאדים
להוסיף את העגבניות והתבלינים ולבשל כעשר דקות
להוסיף עוד ממי בישול הפסטה במידת הצורך
להוסיף הפסטה המבושלת לרוטב לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה וקליפת לימון מגוררת ולהגיש חם
מתכון מתוך פסטיבל הארטישוק