fbpx

פסטה ברוטב ארטישוק

מצרכים ל-4 מנות350 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרןרוטבארטישוק 2 מנוקים ופרוסים דק2 שיני שוםעגבניות טריות 4 או 250 גרם עגבניות מרוסקות בקופסאפטרוזיליהמלח ופלפללימוןשמן זית אופן הכנהלחמם במחבת את שמן הזיתלהוסיף את השום הפרוס דק והארטישוק להוסיף מעט מיץ לימון, וחצי מצקת ממי בישול הפסטה לבשל עד שהנוזלים מתאדיםלהוסיף את העגבניות והתבלינים ולבשל כעשר דקות להוסיף עוד ממי בישול הפסטה במידת הצורךלהוסיף הפסטה המבושלת לרוטב לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה וקליפת לימון מגוררת ולהגיש חם מתכון מתוך פסטיבל הארטישוק
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל-4 מנות
350 גרם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן

רוטב
ארטישוק 2 מנוקים ופרוסים דק
2 שיני שום
עגבניות טריות 4 או 250 גרם עגבניות מרוסקות בקופסא
פטרוזיליה
מלח ופלפל
לימון
שמן זית

אופן הכנה
לחמם במחבת את שמן הזית

להוסיף את השום הפרוס דק והארטישוק להוסיף מעט מיץ לימון, וחצי מצקת ממי בישול הפסטה

לבשל עד שהנוזלים מתאדים

להוסיף את העגבניות והתבלינים ולבשל כעשר דקות

להוסיף עוד ממי בישול הפסטה במידת הצורך

להוסיף הפסטה המבושלת לרוטב לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה וקליפת לימון מגוררת ולהגיש חם

מתכון מתוך פסטיבל הארטישוק

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר