פסטה ברוטב עגבניות עשבי תיבול וג’ינג’ר

 

חומרים
1 חב’ פסטה (400 גר’) פרפרים מבושלת
שליש כוס שמן זית
2 בצלים בינוניים חתוכים
4 עגבניות בינוניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות
4 קוביות שום כתוש דורות
4 קוביות בזיליקום קצוץ דורות
1 קובייה ג’ינג’ר כתוש דורות
1 כפית אבקת מרק עוף
קורט מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
גבינת מוצרלה או פרמזן מגורדת (לא הכרחי)

אופן הכנה
מאדים בשמן הזית (לא חם מידי) את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את קוביות השום וממשיכים לאדות עוד 2-3 דקות.

מוסיפים את העגבניות החתוכות וממשיכים לאדות לאחר כ- 5 דקות להוסיף את הבזיליקום הג’ינג’ר אבקת המרק מלח ופלפל וממשיכים לאדות למקרם סמיך.

יוצקים את הרוטב על הפסטה ואפשר להוסיף למעלה את הגבינה המגורדת.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה