fbpx

פסטה ברוטב עגבניות עשבי תיבול וג'ינג'ר

חומרים1 חב' פסטה (400 גר') פרפרים מבושלת שליש כוס שמן זית2 בצלים בינוניים חתוכים 4 עגבניות בינוניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות4 קוביות שום כתוש דורות4 קוביות בזיליקום קצוץ דורות1 קובייה ג'ינג'ר כתוש דורות 1 כפית אבקת מרק עוףקורט מלחפלפל שחור גרוס לפי הטעםגבינת מוצרלה או פרמזן מגורדת (לא הכרחי)אופן הכנהמאדים בשמן הזית (לא חם מידי) את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את קוביות השום וממשיכים לאדות עוד 2-3 דקות.מוסיפים את העגבניות החתוכות וממשיכים לאדות לאחר כ- 5 דקות להוסיף את הבזיליקום הג'ינג'ר אבקת המרק מלח ופלפל וממשיכים לאדות למקרם סמיך.יוצקים את הרוטב על הפסטה ואפשר להוסיף למעלה את הגבינה המגורדת.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 חב' פסטה (400 גר') פרפרים מבושלת
שליש כוס שמן זית
2 בצלים בינוניים חתוכים
4 עגבניות בינוניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות
4 קוביות שום כתוש דורות
4 קוביות בזיליקום קצוץ דורות
1 קובייה ג'ינג'ר כתוש דורות
1 כפית אבקת מרק עוף
קורט מלח
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
גבינת מוצרלה או פרמזן מגורדת (לא הכרחי)

אופן הכנה
מאדים בשמן הזית (לא חם מידי) את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את קוביות השום וממשיכים לאדות עוד 2-3 דקות.

מוסיפים את העגבניות החתוכות וממשיכים לאדות לאחר כ- 5 דקות להוסיף את הבזיליקום הג'ינג'ר אבקת המרק מלח ופלפל וממשיכים לאדות למקרם סמיך.

יוצקים את הרוטב על הפסטה ואפשר להוסיף למעלה את הגבינה המגורדת.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר