פסטה ברוטב רוזה

חומרים:2 יח' "רוטב משפחתי" של "פריניר". 1 יח' שמנת מתוקה. מעט פלפל שחור גרוס. 500 גר' פסטה מבושלת.לעיטור – עירית, פרמזן מגוררת. אופן ההכנה:מרתיחים יחדיו את השמנת עם ה"רוטב המשפחתי" של "פריניר".מוסיפים פלפל שחור גרוס.יוצקים מעל הפסטה החמה.מעטרים בגבינת פרמזן ומגישים.

חומרים:
2 יח' "רוטב משפחתי" של "פריניר".
1 יח' שמנת מתוקה.
מעט פלפל שחור גרוס.
500 גר' פסטה מבושלת.
לעיטור – עירית, פרמזן מגוררת.

אופן ההכנה:
מרתיחים יחדיו את השמנת עם ה"רוטב המשפחתי" של "פריניר".
מוסיפים פלפל שחור גרוס.
יוצקים מעל הפסטה החמה.
מעטרים בגבינת פרמזן ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר