fbpx

פסטה ברוטב שמנת וקארי

חומרים ל– 4 מנות250 גרם ספגטי מספר 5- ברילה1 יחידה שמנת מתוקה2 יחידות שן שוםלפי הטעם : מלח כפית קארי20 גרם חמאהפפריקה חריפה לטעמכםאופן ההכנה1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן .2. להמיס את החמאה במחבת , וברגע שהיא נמסה להוסיף את השום הכתוש . 3. לטגן את השום בחמאה 2 דק' לא יותר , להוסיף את השמנת , המלח,הפפריקה הקארי ולבשל במשך 3 – 5 דקות על אש נמוכה להוסיף את הפסטה ולערבב.להגיש מיד. ניתן לפזר מעל פרמזן.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל– 4 מנות
250 גרם ספגטי מספר 5- ברילה
1 יחידה שמנת מתוקה
2 יחידות שן שום
לפי הטעם : מלח
כפית קארי
20 גרם חמאה
פפריקה חריפה לטעמכם

אופן ההכנה
1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן .
2. להמיס את החמאה במחבת , וברגע שהיא נמסה להוסיף את השום הכתוש .
3. לטגן את השום בחמאה 2 דק' לא יותר , להוסיף את השמנת , המלח,הפפריקה הקארי ולבשל במשך 3 – 5 דקות על אש נמוכה להוסיף את הפסטה ולערבב.

להגיש מיד.

ניתן לפזר מעל פרמזן.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר