פסטה ברוטב שמנת וקארי

חומרים ל– 4 מנות250 גרם ספגטי מספר 5- ברילה1 יחידה שמנת מתוקה2 יחידות שן שוםלפי הטעם : מלח כפית קארי20 גרם חמאהפפריקה חריפה לטעמכםאופן ההכנה1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן .2. להמיס את החמאה במחבת , וברגע שהיא נמסה להוסיף את השום הכתוש . 3. לטגן את השום בחמאה 2 דק' לא יותר , להוסיף את השמנת , המלח,הפפריקה הקארי ולבשל במשך 3 – 5 דקות על אש נמוכה להוסיף את הפסטה ולערבב.להגיש מיד. ניתן לפזר מעל פרמזן.

חומרים ל– 4 מנות
250 גרם ספגטי מספר 5- ברילה
1 יחידה שמנת מתוקה
2 יחידות שן שום
לפי הטעם : מלח
כפית קארי
20 גרם חמאה
פפריקה חריפה לטעמכם

אופן ההכנה
1. לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן .
2. להמיס את החמאה במחבת , וברגע שהיא נמסה להוסיף את השום הכתוש .
3. לטגן את השום בחמאה 2 דק' לא יותר , להוסיף את השמנת , המלח,הפפריקה הקארי ולבשל במשך 3 – 5 דקות על אש נמוכה להוסיף את הפסטה ולערבב.

להגיש מיד.

ניתן לפזר מעל פרמזן.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר