פסטה בריאות

להוסיף את הסקיני פסטה ואת הפסטה הרגילה. לערבב היטב ולהמשיך לבשל עוד 2–3 דקות עד שהכול מצופה היטב ברוטב הירקות. צילום מהרבלייף
ורוניקה מייזלר – דיאטנית קלינית ויועצת לחברת הרבלייף, מציעה מתכון שמשלב בין חומרי גלם טריים, טעמים ים-תיכוניים ורוטב קליל. מוכיח שפסטה יכולה להיות גם חטובה וגם טעימה

 רכיבים ל-2-3 מנות

1 חבילת סקיני פסטה (מסוננת)

100 גרם פסטה רגילה (לא מבושלת)

סלסלת פטריות טריות – חתוכות לרבעים

4 קישואים חתוכים לקוביות

5 שיני שום כתושות

3 כפות שמן זית

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור גרוס

1-2 כפות פרמז'ן מגורדת

אופציונלי: 1-2 כף עלי בזיליקום

אופציונלי: מעט גרידת לימון טרייה או מיץ מחצי לימון בסוף

צילום מהרבלייף

אופן ההכנה

לבשל את הפסטה הרגילה עד דרגת אל-דנטה (רכה מבפנים אבל עדיין מעט מוצקה במרכז).

לסנן ולשטוף במים קרים.

במחבת רחבה לחמם שמן זית ולהוסיף את השום.

לטגן 30 שניות בלבד, עד שמפיץ ניחוח.

להוסיף את הפטריות ולטגן על אש בינונית־גבוהה עד שמזהיבות ומשחררות נוזלים.

להוסיף את הקישואים.

לערבב ולטגן עוד כ־5–6 דקות עד שמתרככים מעט אך שומרים על מרקם.

לתבל במלח, פלפל (בזיליקום).

להוסיף את הסקיני פסטה ואת הפסטה הרגילה.

לערבב היטב ולהמשיך לבשל עוד 2–3 דקות עד שהכול מצופה היטב ברוטב הירקות.

לכבות את האש, להוסיף פרמזן וגרידת לימון, לערבב בעדינות.

לטעום, לתקן תיבול, ולהגיש חם עם פטרוזיליה טרייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר