fbpx

פסטה בשום ותרד

חומרים500 גרם ספגטי דק4-5 קוביות שום כתוש דורות300 גרם עלי תרד חתוכים1 כף שמן זית* ניתן להחליף את התרד בברוקוליהכנהלבשל את הפסטה במים רותחים לדרגת אל דנטה ולהוציא מהסיר. במחבת, לחמם את השמן ולטגן את השום למשך כדקה. להוסיף את התרד ואת הפסטה המבושלת, לערבב היטב במשך 2-3 דקות ולהגיש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
500 גרם ספגטי דק
4-5 קוביות שום כתוש דורות
300 גרם עלי תרד חתוכים
1 כף שמן זית

* ניתן להחליף את התרד בברוקולי

הכנה
לבשל את הפסטה במים רותחים לדרגת אל דנטה ולהוציא מהסיר.
במחבת, לחמם את השמן ולטגן את השום למשך כדקה.

להוסיף את התרד ואת הפסטה המבושלת, לערבב היטב במשך 2-3 דקות ולהגיש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר