פסטה וכרישה בשמנת וגבינות

מצרכים ל- 8 מנות:1 שקית (600 גרם) כרישה חתוכה מוקפאת "סנפרוסט"500 גרם פסטה פנה או פוזילי, מבושלת לפי הוראות היצרן50 גרם חמאת "תנובה"1/2 כוס מים 1 שמנת מתוקה "תנובה"1 כף קמחמלח פלפל שחור גרוסקורט אגוז מוסקט1 חבילה גבינת רוקפור "תנובה", מפוררת50 גרם גבינת פרמזן "תנובה", מגוררת 4 עלי בזיליקום טרי, חצויים אופן ההכנה:מעבירים את הכרישה לכלי מתאים למיקרוגל, מחממים 10 דקות ומסננים.בסיר רחב ממיסים את החמאה, מטגנים את הכרישה כ- 7 דקות על להבה נמוכה ומוסיפים מים.מוסיפים את השמנת המתוקה.לפני הרתיחה מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.מוסיפים מלח ותבלינים, מערבבים ומכבים את האש .מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומבשלים יחד כ-4 דקות נוספות.מוסיפים את גבינת הרוקפור ומערבבים.מעבירים לקערת הגשה, מפזרים את הפרמזן ואת הבזיליקום ומגישים חם.צילום כפיר חרבי

מצרכים ל- 8 מנות:
1 שקית (600 גרם) כרישה חתוכה מוקפאת "סנפרוסט"
500 גרם פסטה פנה או פוזילי, מבושלת לפי הוראות היצרן
50 גרם חמאת "תנובה"
1/2 כוס מים
1 שמנת מתוקה "תנובה"
1 כף קמח
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט אגוז מוסקט
1 חבילה גבינת רוקפור "תנובה", מפוררת
50 גרם גבינת פרמזן "תנובה", מגוררת
4 עלי בזיליקום טרי, חצויים

אופן ההכנה:
מעבירים את הכרישה לכלי מתאים למיקרוגל, מחממים 10 דקות ומסננים.
בסיר רחב ממיסים את החמאה, מטגנים את הכרישה כ- 7 דקות על להבה נמוכה ומוסיפים מים.
מוסיפים את השמנת המתוקה.
לפני הרתיחה מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
מוסיפים מלח ותבלינים, מערבבים ומכבים את האש .
מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומבשלים יחד כ-4 דקות נוספות.
מוסיפים את גבינת הרוקפור ומערבבים.
מעבירים לקערת הגשה, מפזרים את הפרמזן ואת הבזיליקום ומגישים חם.

צילום כפיר חרבי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר