פסטה ורודה

מניחים את הפסטה בקערה גדולה. מניחים מעל תלוליות של רוטב פסטו ומגישים עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן מגורדת. צילום אסף אמברם
מותג הפסטה ברילה מציע מתכון של פסטה ורודה אטרקטיבית לעיניים בליווי רוטב פסטו שתכינו ביצמכם. המנה מתאימה לארוחה משפחתית חגיגית או לאירוח

מצרכים

1/2 חבילה פסטה כמו בבטה של ברילה
2 סלקים
מלח

לרוטב פסטו

(יישאר לכם ממנו לעוד מנות)
2 חבילות עלי בזיליקום
4 שיני שום, קלופות
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל
1/2 כוס צנוברים קלויים
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת דק

הערה: ניתן להשתמש במקום ברוטב פסטו קנוי

להגשה

עלי בזיליקום
גבינת פרמזן מגורדת דק

צילום אסף אמברם
צילום אסף אמברם

אופן ההכנה

מבשלים את הסלקים עד ריכוך בהרבה מים.
טוחנים את הסלקים ביחד עם 4 כוסות מים עד שנוצר רוטב ורוד במרקם חלק.
מרתיחים את הרוטב הוורוד וממליחים.

מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהפסטה רכה. מסננים.
הכנת הפסטו

טוחנים את כל המצרכים עד שנוצר רוטב פסטו במרקם שאוהבים.

טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.

הגשת המנה

מניחים את הפסטה בקערה גדולה.

מניחים מעל תלוליות של רוטב פסטו.

מגישים עם עלי בזיליקום וגבינת פרמזן מגורדת.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר