פסטה ממולאת בדלעת ופרמזן ברוטב בולונז

מתאים ל- 4 סועדים כמנה עיקריתחומרים:800 גר' קפלאצ'י די זוקה של לבורטוריו די פסטה400 גר' גרם בשר בקר טחון1 בצל בינוני2-3 גבעולי סלרי1 גזר גדול2 כוסות של עגבניות מרוסקות1 כוס ציר בשר (או עוף)1/2 כוסות של שמן זית כתית מעולהמלח, פלפל, בזיליקוםאופן ההכנה:קוצצים דק את הבצל, סלרי, גזר ומטגנים בשמן זית כ-7 דקות עד שהירקות מתרככים. מוסיפים מלח ופלפל. מוסיפים לירקות את הבשר הטחון וממשיכים לבשל כ-5 דקות.מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת הבזיליקום, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. להוסיף את ציר בשר בהדרגה עד שנספג לגמרי והרוטב מוכן.לבשל את הקפלאצ'י די זוקה לפי הוראות הבישול שעל האריזה.לסנן את הפסטה, להוסיף את הרוטב בולונז מעל ושבבי פרמזן, ולהגיש.

מתאים ל- 4 סועדים כמנה עיקרית

חומרים:
800 גר' קפלאצ'י די זוקה של לבורטוריו די פסטה
400 גר' גרם בשר בקר טחון
1 בצל בינוני
2-3 גבעולי סלרי
1 גזר גדול
2 כוסות של עגבניות מרוסקות
1 כוס ציר בשר (או עוף)
1/2 כוסות של שמן זית כתית מעולה
מלח, פלפל, בזיליקום

אופן ההכנה:
קוצצים דק את הבצל, סלרי, גזר ומטגנים בשמן זית כ-7 דקות עד שהירקות מתרככים.
מוסיפים מלח ופלפל.
מוסיפים לירקות את הבשר הטחון וממשיכים לבשל כ-5 דקות.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת הבזיליקום, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
להוסיף את ציר בשר בהדרגה עד שנספג לגמרי והרוטב מוכן.
לבשל את הקפלאצ'י די זוקה לפי הוראות הבישול שעל האריזה.
לסנן את הפסטה, להוסיף את הרוטב בולונז מעל ושבבי פרמזן, ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר