פסטה משוגעת עם פרמזנ'ו רג'יאנו

חומרים500 גרם פסטה פרפאלה איכותיתחצי כוס שמן זית מובחר 1 בצל סגול חתוך לקוביות1 קישוא בינוני חתוך לקוביות1 חציל חתוך לקוביות100 גרם פטריות שמפניון חתוכות לרבעים100 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לרבעים100 גרם אווז מעושן חתוך לקוביות3 שיני שום קצוצות1 צ'ילי ירוק חתוך לפרוסות ללא גרעיניםחצי צ'ילי אדום חתוך לפרוסות50 גרם אגוזי מלך קלויים2 שזיפים אדומים פרוסים לפלחים דקיםחצי כוס זיתי טאסוס איכותייםחצי כוס עלי בזיליקוםחצי כוס עלי אורגנו טרייםמלח גס פלפל שחור גרוסגוש פרמז'נו רג'יאנו (גבינת פרמזן טריה)אופן ההכנה1. מבשלים את הפסטה במי מלח 'אל דנטה'2. במחבת ברזל כבדה מטגנים בשמן זית את הבצל, הקישוא, החציל, השום והצ'ילי עד להזהבה ומורידים מהאש.3. מקפיצים את הפטריות בשמן זית ומורידים מהאש.4. מטגנים את האווז (ללא שמן) ומוסיפים חזרה את יתר הירקות.5. מוסיפים את הפסטה, הזיתים, האגוזים, השזיפים ועשבי התיבול. מטבלים במלח ופלפל לפי הטעם.הגשהמגררים בנדיבות פרמז'ן על הפסטה, מעט פלפל גרוס ועלי בזיליקום ואורגנו לקישוט.

חומרים
500 גרם פסטה פרפאלה איכותית
חצי כוס שמן זית מובחר
1 בצל סגול חתוך לקוביות
1 קישוא בינוני חתוך לקוביות
1 חציל חתוך לקוביות
100 גרם פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
100 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לרבעים
100 גרם אווז מעושן חתוך לקוביות
3 שיני שום קצוצות
1 צ'ילי ירוק חתוך לפרוסות ללא גרעינים
חצי צ'ילי אדום חתוך לפרוסות
50 גרם אגוזי מלך קלויים
2 שזיפים אדומים פרוסים לפלחים דקים
חצי כוס זיתי טאסוס איכותיים
חצי כוס עלי בזיליקום
חצי כוס עלי אורגנו טריים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
גוש פרמז'נו רג'יאנו (גבינת פרמזן טריה)

אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה במי מלח 'אל דנטה'

2. במחבת ברזל כבדה מטגנים בשמן זית את הבצל, הקישוא, החציל, השום והצ'ילי עד להזהבה ומורידים מהאש.

3. מקפיצים את הפטריות בשמן זית ומורידים מהאש.

4. מטגנים את האווז (ללא שמן) ומוסיפים חזרה את יתר הירקות.

5. מוסיפים את הפסטה, הזיתים, האגוזים, השזיפים ועשבי התיבול. מטבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

הגשה
מגררים בנדיבות פרמז'ן על הפסטה, מעט פלפל גרוס ועלי בזיליקום ואורגנו לקישוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר