פסטה משוגעת עם פרמזנ’ו רג’יאנו

 

חומרים
500 גרם פסטה פרפאלה איכותית
חצי כוס שמן זית מובחר
1 בצל סגול חתוך לקוביות
1 קישוא בינוני חתוך לקוביות
1 חציל חתוך לקוביות
100 גרם פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
100 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לרבעים
100 גרם אווז מעושן חתוך לקוביות
3 שיני שום קצוצות
1 צ’ילי ירוק חתוך לפרוסות ללא גרעינים
חצי צ’ילי אדום חתוך לפרוסות
50 גרם אגוזי מלך קלויים
2 שזיפים אדומים פרוסים לפלחים דקים
חצי כוס זיתי טאסוס איכותיים
חצי כוס עלי בזיליקום
חצי כוס עלי אורגנו טריים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
גוש פרמז’נו רג’יאנו (גבינת פרמזן טריה)

אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה במי מלח ‘אל דנטה’

2. במחבת ברזל כבדה מטגנים בשמן זית את הבצל, הקישוא, החציל, השום והצ’ילי עד להזהבה ומורידים מהאש.

3. מקפיצים את הפטריות בשמן זית ומורידים מהאש.

4. מטגנים את האווז (ללא שמן) ומוסיפים חזרה את יתר הירקות.

5. מוסיפים את הפסטה, הזיתים, האגוזים, השזיפים ועשבי התיבול. מטבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

הגשה
מגררים בנדיבות פרמז’ן על הפסטה, מעט פלפל גרוס ועלי בזיליקום ואורגנו לקישוט.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה