פסטה נונה מציעה שבעה סוגי ארוחות ארוחות לזניה וקנלוני מוכנות

מפעל "פסטה נונה" מאזור דלתון שבגליל, המייצר פסטה מפוסטרת טרייה עם טאץ' איטלקי, החל לייצר שבעה סוגים שונים של ארוחות לזניה וקנלוני חלביות מוכנות.

הסדרה החדשה כוללת לזניה 4 גבינות, לזניה בטטה, לזניה חצילים, לזניה טונה וזיתים שחורים, קנלוני פטריות וכמהין, קנלוני גבינת עזים, קנלוני תרד וריקוטה.
המוצרים משווקים במגשיות פלסטיק שפותחו במיוחד לעמוד בחום תנור של 180 מעלות.

סדרת הארוחות המוכנות חלביות מבוססת על מתכונים עם טאץ' איטלקי, עשויה מקמח דורום המיובא מאיטליה ומחומרי גלם הנבחרים בקפידה ע"י טכנולוג מזון ושף הבית, על בסיס ביצים טריות, ירקות טריים, וללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא חומרי טעם וריח,
האריזה מתאימה לחימום במיקרוגל ולאפייה בתנור, ומשווקת במשקל 500 גרם בכל רשתות השיווק.

לזניה 4 גבינות:
שילוב של 4 גבינות המיוצרות במיוחד עבור פסטה נונה ע"י "מחלבות גד" ומשלבות מגוון של טעמים שהופכים את הלזניה למוצר דומה לזה שמכינים בבית.
מחיר: 29.90 ש"ח

לזניה בטטה:
שילוב טעמים בין הבטטה המתקתקה לגבינת המוצרלה. הבטטה נרכשת ישירות מהמגדלים, עוברת בקרת איכות, שומרת על מגוון הטעמים שלה ומוסיפה ללזניה ארומה טבעית.
מחיר:  29.90 ש"ח

לזניה חצילים:
תהליך ייצור המאפשר לשמור על מרקם החציל במבנה הבסיסי שלו ובמעט שינויים, ולשלבו עם גבינת המוצרלה ותבלינים.
מחיר: 29.90 ש"ח

לזניה טונה וזיתים שחורים:
מוצר שפותח ואופיין לשוק המקומי. טעם הטונה נפוץ מאד בישראל, והיא נתפסת כמוצר בריאותי. הטונה משולבת עם זיתים שחורים המעובדים לפי מתכון מיוחד.
מחיר: 32 ש"ח

קנלוני פטריות וכמהין:
הכמהין נחשבת לפטרייה היקרה בעולם בשל טעמה המשובח והקושי הרב שבאיתורה בטבע. תהליך הייצור שם דגש רב על אופי הבישול של הפטריות על מנת שלא לפגוע בטעמן.
מחיר: 32 ש"ח

קנלוני גבינת עזים:
גבינות העזים מיוצרות בדיר מיוחד באזור דלתון המניב חלב עשיר בחלבון. גבינת העזים מעניקה ארומה וטעם. הרכיבים הבריאותיים בשילוב מרכיבי הפסטה הטבעיים יוצרים מוצר יחודי.
מחיר: 29.90 ש"ח

קנלוני תרד וריקוטה:
התרד שעובר תהליך מיצוי נוזלים מיוחד, מעובד עם גבינת הריקוטה ויוצר מרקם חלק בפה ושילוב טעמים מיוחד.
מחיר: 29.90 ש"ח

הסדרה החדשה מצטרפת למגוון של פסטות טריות ומגוון של רטבים לתיבול של פסטה נונה: רביולי פרמזן וריקוטה, רביולי בטטה, רביולי פטריות, רביולי תרד, רביולי גבינות עזים, ניוקי תפוחי אדמה; ורטבים כגון רוטב פסטו, רוטב אלפרדו, ורוטב נפוליטנה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה