פסטה "סילאן"

חומרים ל- 10 סועדים: 600 גר' פסטה פנה (צורת צינורות)350 גר' רוטב חום (להכין מאבקת רוטב צלי)120 גר' סילאן "חצר כנרת" (4 כפות)כמה עלי בזיליקום טרייםכמה עלי נענע טריים60 גר' עגבניות מיובשות חתוכות לפסים100 גר' בצל ירוק חתוך דק100 גר' גזר חתוך לרצועות דקותאופן ההכנה:מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מרתיחים את הרוטב ומוסיפים לו את כל החומרים.מרתיחים פעם נוספת ויוצקים על הפסטה.למתכונים נוספים: www.tmarimplus.co.il

חומרים ל- 10 סועדים:
600 גר' פסטה פנה (צורת צינורות)
350 גר' רוטב חום (להכין מאבקת רוטב צלי)
120 גר' סילאן "חצר כנרת" (4 כפות)
כמה עלי בזיליקום טריים
כמה עלי נענע טריים
60 גר' עגבניות מיובשות חתוכות לפסים
100 גר' בצל ירוק חתוך דק
100 גר' גזר חתוך לרצועות דקות

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מרתיחים את הרוטב ומוסיפים לו את כל החומרים.
מרתיחים פעם נוספת ויוצקים על הפסטה.


למתכונים נוספים: www.tmarimplus.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר