פסטה סילאן

חומרים ל- 10 סועדים: 600 גר' פסטה פנה (צורת צינורות350 גר' חום (להכין מאבקת רוטב צלי)120 גר' סילאן חצר כנרת (4 כפות)60 גר' עלי בזיליקום טריים40 גר' עלי נענע טריים60 גר' עגבניות מיובשות חתוכות לפסים100 גר' גזר חתוך לרצועות דקות אופן ההכנה:- את הפסטה מבשלים לפי הוראות היצרן.- מרתיחים את הרוטב ומוסיפים לו את כל החומרים.- מרתיחים פעם נוספת ויוצקים על הפסטה.אפשר לפזר מעט פרמזן על הפסטההסילאן מופק ממיצוי פרי התמר המשובח. מיץ תמרים מרוכז שמופק על ידי בישול התמרים וסחיטתם. מרקמו הנוזלי דומה לזה של הדבש, אך טעמו עדין יותר, ולכן הוא מתאים למגוון רחב של מאכלים. אידיאלי כממתיק במרינדות ותבשילים, בעיקר באלו הדורשים השחמה. מתאים לתבשילי עוף ובקר, ירקות מבושלים, אוכל סיני, מוקפצים, ועוד.

חומרים ל- 10 סועדים:
600 גר' פסטה פנה (צורת צינורות
350 גר' חום (להכין מאבקת רוטב צלי)
120 גר' סילאן חצר כנרת (4 כפות)
60 גר' עלי בזיליקום טריים
40 גר' עלי נענע טריים
60 גר' עגבניות מיובשות חתוכות לפסים
100 גר' גזר חתוך לרצועות דקות

אופן ההכנה:
– את הפסטה מבשלים לפי הוראות היצרן.
– מרתיחים את הרוטב ומוסיפים לו את כל החומרים.
– מרתיחים פעם נוספת ויוצקים על הפסטה.

אפשר לפזר מעט פרמזן על הפסטה



הסילאן מופק ממיצוי פרי התמר המשובח. מיץ תמרים מרוכז שמופק על ידי בישול התמרים וסחיטתם. מרקמו הנוזלי דומה לזה של הדבש, אך טעמו עדין יותר, ולכן הוא מתאים למגוון רחב של מאכלים. אידיאלי כממתיק במרינדות ותבשילים, בעיקר באלו הדורשים השחמה. מתאים לתבשילי עוף ובקר, ירקות מבושלים, אוכל סיני, מוקפצים, ועוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר