פסטה עגבניות שילדים אוהבים

רשת קפה גרג מציעה מתכון פשוט וקל להכנה כך שהילדים יוכלו להכינו לבד בחופשת הקיץ

מכניסים את הפסטה המוכנה לסיר הרוטב. מבשלים כ-5 דקות ומגישים. צילום דן פרץ
מכניסים את הפסטה המוכנה לסיר הרוטב. מבשלים כ-5 דקות ומגישים. צילום דן פרץ

רכיבים

200 גרם פסטה ספגטי

4 עגבניות

2 שיני שום כתוש

מלח לפי טעם

1/2 כפית סוכר

1 קופסת רסק עגבניות

אופן הכנת הפסטה

להרתיח סיר מים עם כף מלח.

להוסיף את הפסטה למים.

לבשל 7 דקות.

להוציא את הפסטה למסננת.

להוסיף כף שמן.

לערבב את הפסטה ולשים בצד.

אופן הכנת הרוטב

שמים בסיר 1 כף שמן זית.

מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים מספר שניות.

קוצצים עגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר.

מוסיפים 1/2 כפית סוכר.

מוסיפים 1/2 כפית מלח.

מבשלים על אש נמוכה 20 דקות.

מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב.

מוסיפים 10 כפות מים.

טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.

מוצע להוסיף לרוטב 3-4 עלי בזיליקום.

סיום הבישול

מכניסים את הפסטה לסיר הרוטב.

מבשלים כ- 5 דקות ומגישים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה