רכיבים
200 גרם פסטה ספגטי
4 עגבניות
2 שיני שום כתוש
מלח לפי טעם
1/2 כפית סוכר
1 קופסת רסק עגבניות
אופן הכנת הפסטה
להרתיח סיר מים עם כף מלח.
להוסיף את הפסטה למים.
לבשל 7 דקות.
להוציא את הפסטה למסננת.
להוסיף כף שמן.
לערבב את הפסטה ולשים בצד.
אופן הכנת הרוטב
שמים בסיר 1 כף שמן זית.
מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים מספר שניות.
קוצצים עגבניות לקוביות קטנות ומוסיפים לסיר.
מוסיפים 1/2 כפית סוכר.
מוסיפים 1/2 כפית מלח.
מבשלים על אש נמוכה 20 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב.
מוסיפים 10 כפות מים.
טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.
מוצע להוסיף לרוטב 3-4 עלי בזיליקום.
סיום הבישול
מכניסים את הפסטה לסיר הרוטב.
מבשלים כ- 5 דקות ומגישים.