פסטה עם נתחי בס

חומרים ל- 6 סועדים:6 פילטים של בס ללא עצמות עם העור, מתובלים במעט מלח (לבקש ממוכר הדגים לפלט את הדג ולנקותו מעצמות וכן להסיר את העור)כ- 3 קילו עגבניות אדומות בשלות חבילת פסטה פטוצ'יני או פנהחצי כוס שמן זית5 שיני שום קצוצותחצי כפית מלח1 פלפל חריף (אפשרות)4-3 עלי בזיליקוםאופן ההכנה:את העגבניות מרסקים היטב במעבד מזון, מסננים מקליפות וגרעינים עד לקבלת רסק עגבניות נוזלי.בסיר גדול מחממים שמן זית ושום כדקה (ניתן להוסיף פלפל חריף קצוץ), מוסיפים את רסק העגבניות ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח לפי הטעם.מוסיפים את הפסטה לסיר הרותח. מבשלים את הפסטה תוך כדי רתיחה (להבה גבוהה) עד שהיא מוכנה (כ 10-8 דקות), על פי הוראות היצרן.מוסיפים עלי בזיליקום קצוצים, מכניסים את הדגים לסיר, מכסים ומבשלים כ- 10-8 דקות עד שהדגים מוכנים ומגישים.

חומרים ל- 6 סועדים:
6 פילטים של בס ללא עצמות עם העור, מתובלים במעט מלח (לבקש ממוכר הדגים לפלט את הדג ולנקותו מעצמות וכן להסיר את העור)
כ- 3 קילו עגבניות אדומות בשלות
חבילת פסטה פטוצ'יני או פנה
חצי כוס שמן זית
5 שיני שום קצוצות
חצי כפית מלח
1 פלפל חריף (אפשרות)
4-3 עלי בזיליקום

אופן ההכנה:
את העגבניות מרסקים היטב במעבד מזון, מסננים מקליפות וגרעינים עד לקבלת רסק עגבניות נוזלי.
בסיר גדול מחממים שמן זית ושום כדקה (ניתן להוסיף פלפל חריף קצוץ), מוסיפים את רסק העגבניות ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח לפי הטעם.
מוסיפים את הפסטה לסיר הרותח.
מבשלים את הפסטה תוך כדי רתיחה (להבה גבוהה) עד שהיא מוכנה (כ 10-8 דקות), על פי הוראות היצרן.
מוסיפים עלי בזיליקום קצוצים, מכניסים את הדגים לסיר, מכסים ומבשלים כ- 10-8 דקות עד שהדגים מוכנים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר