פסטה עם עוף ופירות יבשים ברוטב פרי פירי וסויה

 

חומרים
חבילת פסטה פנה (500 גרם) מבושלת לפי הוראות יצרן
רבע כוס שמן זית
6 שיני שום פרוסות דק
100 גרם חזה עוף חתוך לקוביות (מושרה כשעה במרינדה של: 1 כף שמן זית, 1 כף רוטב סויה, ' כף רוטב פירי פירי, 1 כף סוכר)
חצי כוס יין לבן
200 גרם פירות יבשים חתוכים (תאנים, משמישים, תמרים, צימוקים)
מלח, פלפל שחור גרוס
חצי כוס רוטב פירי פירי של ננדוס
רבע כוס רוטב סויה
כוס שקדים לקישוט

אופן ההכנה
שמים את השום והשמן במחבת ומטגנים עד להזהבת השום.

מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים כ 2 -3 דקות

מוסיפים את היין ומצמצמים את הנוזלים.

להוסיף את הפסטה

מבשלים כדקה שתיים, ומוסיפים את הפירות היבשים

מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את רוטב הסויה והפירי פירי

מבשלים כדקה ומעבירים לצלחת הגשה

מעטרים בשקדים






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה