פסטה עם עוף ופירות יבשים ברוטב פרי פירי וסויה

חומריםחבילת פסטה פנה (500 גרם) מבושלת לפי הוראות יצרןרבע כוס שמן זית6 שיני שום פרוסות דק100 גרם חזה עוף חתוך לקוביות (מושרה כשעה במרינדה של: 1 כף שמן זית, 1 כף רוטב סויה, ' כף רוטב פירי פירי, 1 כף סוכר)חצי כוס יין לבן200 גרם פירות יבשים חתוכים (תאנים, משמישים, תמרים, צימוקים)מלח, פלפל שחור גרוסחצי כוס רוטב פירי פירי של ננדוסרבע כוס רוטב סויהכוס שקדים לקישוט אופן ההכנהשמים את השום והשמן במחבת ומטגנים עד להזהבת השום.מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים כ 2 -3 דקותמוסיפים את היין ומצמצמים את הנוזלים. להוסיף את הפסטהמבשלים כדקה שתיים, ומוסיפים את הפירות היבשיםמתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את רוטב הסויה והפירי פירימבשלים כדקה ומעבירים לצלחת הגשהמעטרים בשקדים

חומרים
חבילת פסטה פנה (500 גרם) מבושלת לפי הוראות יצרן
רבע כוס שמן זית
6 שיני שום פרוסות דק
100 גרם חזה עוף חתוך לקוביות (מושרה כשעה במרינדה של: 1 כף שמן זית, 1 כף רוטב סויה, ' כף רוטב פירי פירי, 1 כף סוכר)
חצי כוס יין לבן
200 גרם פירות יבשים חתוכים (תאנים, משמישים, תמרים, צימוקים)
מלח, פלפל שחור גרוס
חצי כוס רוטב פירי פירי של ננדוס
רבע כוס רוטב סויה
כוס שקדים לקישוט

אופן ההכנה
שמים את השום והשמן במחבת ומטגנים עד להזהבת השום.

מוסיפים את קוביות העוף ומטגנים כ 2 -3 דקות

מוסיפים את היין ומצמצמים את הנוזלים.

להוסיף את הפסטה

מבשלים כדקה שתיים, ומוסיפים את הפירות היבשים

מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את רוטב הסויה והפירי פירי

מבשלים כדקה ומעבירים לצלחת הגשה

מעטרים בשקדים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר