פסטה עם פרגיות

החומרים ל – 4 מנות300 גרם עוף – בשר פרגיות חתוך לקוביות1 חב' טורטליני מס' 83- ברילה1 יחידה בצל2 שיני שום כתוש4 כפות שמן זית½ כוס יין אדום1 כף פטרוזיליה קצוצה1 כפית טימיןלפי הטעם : מלח , פלפל שחור גרוסאופן ההכנהמבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן, במקביל1. מטגנים בצל עד שמזהיב , מוסיפים את הפרגיות וממשיכים לטגן עד שמשנה את הצבע. 2. מוסיפים את הפסטה וממשיכים לטגן עם שני השום הכתושות. 3. מוסיפים את היין ומרכזים. 4. מוסיפים את הפסטה5. מוסיפים את עשבי התבלין והתבלינים ומגישים.

החומרים ל – 4 מנות
300 גרם עוף – בשר פרגיות חתוך לקוביות
1 חב' טורטליני מס' 83- ברילה
1 יחידה בצל
2 שיני שום כתוש
4 כפות שמן זית
½ כוס יין אדום
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כפית טימין
לפי הטעם : מלח , פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן, במקביל

1. מטגנים בצל עד שמזהיב , מוסיפים את הפרגיות וממשיכים לטגן עד שמשנה את הצבע.

2. מוסיפים את הפסטה וממשיכים לטגן עם שני השום הכתושות.

3. מוסיפים את היין ומרכזים.

4. מוסיפים את הפסטה

5. מוסיפים את עשבי התבלין והתבלינים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר