החומרים:
חבילת פסטה Mezzi Paccheri או פסטה דומה
1/2 ק"ג שרימפס טריים בגודל בינוני, קלופים
2 כפות רסק עגבניות
4 שיני שום קצוצות
1/3 כוס שמן זית
3 פלפלוני צ'ילי
מעט מלח
5 גבעולי רוקט קצוצים
אופן ההכנה:
בסיר רחב מטגנים את השום בשמן הזית עד שמזהיב.
מוסיפים לסיר את השרימפס, רסק העגבניות, המלח ופלפלוני הצ'ילי.
מנמיכים את האש ומטגנים במשך כ-3 עד 4 דקות עד שהשרימפס מוכנים.
מבשלים את הפסטה אל-דנטה.
מורידים את הפסטה מהאש, מסננים את המים ומעבירים לסיר עם הרוטב.
מערבבים על האש במשך כדקה ומורידים מהאש.
מגישים עם כמות נדיבה של עלי רוקט קצוצים.
המתכון מהאתר האיטלקי של ג'אקומוwww.giacomo.net
