פסטה פנה ברוטב רוזה וודקה פרפקט

מצרכים: 500 גרם פסטה פנה (פסטה קצרה וחלולה)לרוטב:4 כפות שמן זית1 בצל בינוני קצוץ דק מאוד4 שיני שום קצוצות½ פלפל חריף נקי מגרעינים וקצוץ6 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות2 כפות רסק עגבניותמלח, פלפל שחור גרוס 1 כפית סוכר1 מכל שמנת להקצפה וודקה פרפקט לפי הטעםלהגשה: 200 גרם פתיתי פרמזן אופן הכנת הרוטב: מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים בצל, שום ופלפל חריף ומטגנים 5 דקות. מוסיפים עגבניות ורסק עגבניות. מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומבשלים על להבה בינונית עד שמקבלים רוטב אחיד. טועמים ומשפרים תיבול.מוסיפים לרוטב את השמנת, מבשלים עד שהרוטב מסמיך. במקביל מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מחלקים את הפסטה למנות, מחממים את הרוטב, מוסיפים וודקה פרפקט, מערבבים ויוצקים על הפסטה. זורים מעל פתיתי פרמזן ומגישים.

מצרכים:
500 גרם פסטה פנה (פסטה קצרה וחלולה)
לרוטב:
4 כפות שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ דק מאוד
4 שיני שום קצוצות
½ פלפל חריף נקי מגרעינים וקצוץ
6 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
2 כפות רסק עגבניות
מלח, פלפל שחור גרוס
1 כפית סוכר
1 מכל שמנת להקצפה
וודקה פרפקט לפי הטעם
להגשה:
200 גרם פתיתי פרמזן

אופן הכנת הרוטב:
מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים בצל, שום ופלפל חריף ומטגנים 5 דקות. מוסיפים עגבניות ורסק עגבניות. מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומבשלים על להבה בינונית עד שמקבלים רוטב אחיד.
טועמים ומשפרים תיבול.
מוסיפים לרוטב את השמנת, מבשלים עד שהרוטב מסמיך.
במקביל מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן,
מחלקים את הפסטה למנות, מחממים את הרוטב, מוסיפים וודקה פרפקט, מערבבים ויוצקים על הפסטה.
זורים מעל פתיתי פרמזן ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר