מצרכים:
200 גרם פסטה פנה טריה
3 שיני שום חתוכות לטבעות
4 כפות שמן זית
5 עלי בזילקום חתוכים לרצועות
5 יחידות פטריות חתוכות לרצועות
6 יחידות עגבניית שרי חצויות
2 כפות יין לבן חצי יבש
מלח ופלפל גרוס, פפריקה, אגוז מוסקט
כף גבינת פרמזן מגורדת
אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר 2 ליטר מים עם מעט מלח ושמן.
מבשלים כ- 4 דקות, מסננים את הפסטה ושוטפים במים קרים זורמים.
במחבת מחממים את שמן הזית, מוסיפים את שיני השום והפטריות, מקפיצים לגוון צהוב.
מוסיפים את הפסטה, הבזילקום, היין והתבלינים.
את עגבניות השרי מוסיפים בסוף.
מפזרים גבינת פרמזן מלמעלה.