פסטה פנה טרי מוקפץ בשום ובזיליקום

מצרכים:200 גרם פסטה פנה טריה 3 שיני שום חתוכות לטבעות4 כפות שמן זית5 עלי בזילקום חתוכים לרצועות5 יחידות פטריות חתוכות לרצועות6 יחידות עגבניית שרי חצויות 2 כפות יין לבן חצי יבש מלח ופלפל גרוס, פפריקה, אגוז מוסקט כף גבינת פרמזן מגורדת אופן ההכנה:מרתיחים בסיר 2 ליטר מים עם מעט מלח ושמן.מבשלים כ- 4 דקות, מסננים את הפסטה ושוטפים במים קרים זורמים. במחבת מחממים את שמן הזית, מוסיפים את שיני השום והפטריות, מקפיצים לגוון צהוב.מוסיפים את הפסטה, הבזילקום, היין והתבלינים.את עגבניות השרי מוסיפים בסוף.מפזרים גבינת פרמזן מלמעלה.

מצרכים:
200 גרם פסטה פנה טריה
3 שיני שום חתוכות לטבעות
4 כפות שמן זית
5 עלי בזילקום חתוכים לרצועות
5 יחידות פטריות חתוכות לרצועות
6 יחידות עגבניית שרי חצויות
2 כפות יין לבן חצי יבש
מלח ופלפל גרוס, פפריקה, אגוז מוסקט
כף גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר 2 ליטר מים עם מעט מלח ושמן.
מבשלים כ- 4 דקות, מסננים את הפסטה ושוטפים במים קרים זורמים.
במחבת מחממים את שמן הזית, מוסיפים את שיני השום והפטריות, מקפיצים לגוון צהוב.
מוסיפים את הפסטה, הבזילקום, היין והתבלינים.
את עגבניות השרי מוסיפים בסוף.
מפזרים גבינת פרמזן מלמעלה.









כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר