פסטה פנה עם עגבניות וטונה

חומרים: 500 ג' פסטה פנהכפית מלחשמן זיתבצל גדול, קצוץ דק4 שיני שום כתושותכף עלי בזיליקום, קצוצים דק500 גרם עגבניות תמר אדומות, בשלות ומרוסקות2 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן (160 גר' ליחידה) אופן ההכנה:מבשלים פסטה בסיר עם מים רותחים, כפית מלח ומעט שמן זית. מסננים ומצננים.מטגנים בצל בשמן זית עד ש מזהיב, מוסיפים שום כתוש וממשיכים לטגן עוד כדקה. מוסיפים את עגבניות התמר ומבשלים 5 דקות. מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל.מוסיפים את הפסטה ואת נתחי הטונה, בוחשים ומגישים.לאתר החברהצילום ניר עצמון

חומרים:
500 ג' פסטה פנה
כפית מלח
שמן זית
בצל גדול, קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
כף עלי בזיליקום, קצוצים דק
500 גרם עגבניות תמר אדומות, בשלות ומרוסקות
2 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן (160 גר' ליחידה)

אופן ההכנה:
מבשלים פסטה בסיר עם מים רותחים, כפית מלח ומעט שמן זית.
מסננים ומצננים.
מטגנים בצל בשמן זית עד ש מזהיב, מוסיפים שום כתוש וממשיכים לטגן עוד כדקה.
מוסיפים את עגבניות התמר ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל.
מוסיפים את הפסטה ואת נתחי הטונה, בוחשים ומגישים.

לאתר החברה

צילום ניר עצמון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר