פסטה פנה עם עגבניות וטונה

 

חומרים:
500 ג' פסטה פנה
כפית מלח
שמן זית
בצל גדול, קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
כף עלי בזיליקום, קצוצים דק
500 גרם עגבניות תמר אדומות, בשלות ומרוסקות
2 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן (160 גר' ליחידה)

אופן ההכנה:
מבשלים פסטה בסיר עם מים רותחים, כפית מלח ומעט שמן זית.
מסננים ומצננים.
מטגנים בצל בשמן זית עד ש מזהיב, מוסיפים שום כתוש וממשיכים לטגן עוד כדקה.
מוסיפים את עגבניות התמר ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל.
מוסיפים את הפסטה ואת נתחי הטונה, בוחשים ומגישים.

לאתר החברה

צילום ניר עצמון






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה