פסטה פפדרלה, תפוחי-עץ ואגוזים

החומרים500 גרם פסטה פפרדלה- ברילה100 גרם אגוזים1 תפוחי עץ גרנד חתוך לקוביות6 כפות סויה2 שיני שום כתושות2 כפות סוכר חוםקורט צ'ילי4 כפות שמן אגוזיםאופן ההכנהלבשל את הפסטה לדרגת אלדנטה לפי הוראות יצרןלחמם את השמן, להוסיף את האגוזים והתפו"ע לטיגון קל, להוסיף את הפסטה, להוסיף את שאר המרכיביםולהגיש חם ומייד.

החומרים
500 גרם פסטה פפרדלה- ברילה
100 גרם אגוזים
1 תפוחי עץ גרנד חתוך לקוביות
6 כפות סויה
2 שיני שום כתושות
2 כפות סוכר חום
קורט צ'ילי
4 כפות שמן אגוזים

אופן ההכנה
לבשל את הפסטה לדרגת אלדנטה לפי הוראות יצרן

לחמם את השמן, להוסיף את האגוזים והתפו"ע לטיגון קל, להוסיף את הפסטה, להוסיף את שאר המרכיבים

ולהגיש חם ומייד.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר