fbpx

פסטה פפדרלה, תפוחי-עץ ואגוזים

החומרים500 גרם פסטה פפרדלה- ברילה100 גרם אגוזים1 תפוחי עץ גרנד חתוך לקוביות6 כפות סויה2 שיני שום כתושות2 כפות סוכר חוםקורט צ'ילי4 כפות שמן אגוזיםאופן ההכנהלבשל את הפסטה לדרגת אלדנטה לפי הוראות יצרןלחמם את השמן, להוסיף את האגוזים והתפו"ע לטיגון קל, להוסיף את הפסטה, להוסיף את שאר המרכיביםולהגיש חם ומייד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים
500 גרם פסטה פפרדלה- ברילה
100 גרם אגוזים
1 תפוחי עץ גרנד חתוך לקוביות
6 כפות סויה
2 שיני שום כתושות
2 כפות סוכר חום
קורט צ'ילי
4 כפות שמן אגוזים

אופן ההכנה
לבשל את הפסטה לדרגת אלדנטה לפי הוראות יצרן

לחמם את השמן, להוסיף את האגוזים והתפו"ע לטיגון קל, להוסיף את הפסטה, להוסיף את שאר המרכיבים

ולהגיש חם ומייד.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר