פסטה פרסטו: 80 קילו פסטה בשעה וכל 32 שניות מנה מהמטבח

המכשיר להכנת פסטה מוגדר ע"י אנשי פסטה פרסטו כיחיד מסוגו בארץ, והפסטה מיוצרת מחיטה מלאה מקמח דורום איכותי, כאשר הפסטה מבושלת ב"פסטה קוקר" בדיוק רב עד לרמת הבישול האיטלקית – אל-דנטה

זה נשמע כמו אימון לקראת שיא גינס, ובכל אופן פסטה פרסטו היא מסעדת קונספט המגישה ארוחות על טהרת הפסטה. במטבח הפתוח אל הסועדים מוצבת מכונה המייצרת  80 ק"ג פסטה טרייה בשעה, וכל 32 שניות יוצאת מנה מהמטבח.

המכשיר להכנת פסטה מוגדר ע"י אנשי פסטה פרסטו כיחיד מסוגו בארץ, והפסטה מיוצרת מחיטה מלאה מקמח דורום איכותי, כאשר הפסטה מבושלת ב"פסטה קוקר" בדיוק רב עד לרמת הבישול האיטלקית – אל-דנטה, ולא פסטה רכה וסמרטוטית.

הרטבים מיוצרים במקום מדי יום, ומבוססים על ירקות טריים הנחתכים כל בוקר.
'פסטה פרסטו' שמה דגש על איכות, טריות וזריזות ההכנה, וכאמור: בכל 32 שניות יוצאת מנה מהמטבח.
 
בתפריט: פוקצ'ות, סלטי ירקות ומיני פסטות המוגשים עם בגט צרפתי, אנטיפסטי כמו באיטליה, פסטות עם מבחר רטבים על בסיס עגבניות, שמנת או שמן זית, ובהן ארביאטה, ארבע גבינות, אליו אוליו פומודורו.
ניתן לרכוש במקום פסטה ביתית מקמח דורום איכותי או מחיטה מלאה.
את הקינוחים העשירים מייצרים במקום: טירמיסו, פנה קוטה, וסלט פירות.

בשעות הצהריים 12.00-18.00 מגישה "פסטה פרסטו" תפריט עסקי.
המסעדה ערוכה לקלוט אירועים משפחתיים ועסקיים {עד 70 איש}.

פסטה פרסטו
מתחם אמפא TLV – יגאל אלון 96 תל אביב
טל. 03-5613556
א' –ה' 11:00 -23:00, ו' 11:00- 15:00
המסעדה כשרה בהשגחת הבד"צ הרב לאו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר