fbpx

פסטה ריגאטה מוקפצת עם עוף בלימון

חומרים ל-8 מנותחזה עוף טרי חתוך לקוביות 1 ק"גלמשרה:1 כף שום שליש כוס שמן זית שליש כוס מיץ לימון1 לימונים מגורדים (רק הקליפה) 500 גרם פסטה קיפרי ריגאטה פרפקטו של אסםחצי כוס יין לבן 1 פלפל צהוב קלוי1 פלפל אדום קלוי1/3 כוס שמן לטיגון 1 כף עלי רוזמרין 1 כף אבקת מרק עוף של אסםמלח, פלפל גרוס, מעט סוכראופן הכנה1. לערבב את חומרי המשרה ולהשרות את קוביות העוף ל 10 שעות.2. לבשל את הפסטה לפי הוראות הכנה.3. לטגן בווק את הקוביות עד להזהבה, להוסיף את היין ולתת לו להתאדות מעט, להוסיף את הפסטה, את הפלפלים הקלויים וגרידת הלימון, ולתבל במעט פלפלים מלח ועלי רוזמרין.* לגיוון ניתן לפזר מעט אבקת צ'ילי טחון, צנוברים קלויים ופיסטוק קלוי טחון לאבקה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-8 מנות

חזה עוף טרי חתוך לקוביות 1 ק"ג

למשרה:

1 כף שום
שליש כוס שמן זית
שליש כוס מיץ לימון
1 לימונים מגורדים (רק הקליפה)
500 גרם פסטה קיפרי ריגאטה פרפקטו של אסם
חצי כוס יין לבן
1 פלפל צהוב קלוי
1 פלפל אדום קלוי
1/3 כוס שמן לטיגון
1 כף עלי רוזמרין
1 כף אבקת מרק עוף של אסם
מלח, פלפל גרוס, מעט סוכר

אופן הכנה
1. לערבב את חומרי המשרה ולהשרות את קוביות העוף ל 10 שעות.

2. לבשל את הפסטה לפי הוראות הכנה.

3. לטגן בווק את הקוביות עד להזהבה, להוסיף את היין ולתת לו להתאדות מעט, להוסיף
את הפסטה, את הפלפלים הקלויים וגרידת הלימון, ולתבל במעט פלפלים מלח ועלי
רוזמרין.


* לגיוון ניתן לפזר מעט אבקת צ'ילי טחון, צנוברים קלויים ופיסטוק קלוי טחון לאבקה.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר