פסטה שחורה – נרו די ספיה

חומרים:שתיים וחצי כוסות (410 גרם בערך) קמח חיטת דורום (חיטה קשה במיוחד)1/2 כוס קמח לבן2 ביצים1/2 כוס מיםדיו שחור מ- 4 דיונוניםאופן ההכנה:שמים את קמח הדורום והקמח הלבן בקערה.מוסיפים את הביצים וחלק מכמות המים.מוסיפים את דיו הדיונונים לשים עד שמתקבל גוש בצק חלק.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים בצד לחצי שעה לפחות. מרדדים את הבצק דק דק, וחותכים ממנו רצועות ארוכות ודקות (אפשר במכונת פסטה)מניחים רצועות הבצק החתוכות להתייבש על מגבת נקייה. מבשלים כרגיל, ומגישים בדרך כלל עם רוטב שמנת או רוטב פירות ים.ג'אקומורח' אצ"ג 10א' כפר סבאטל. 052-6662124, [email protected]

חומרים:
שתיים וחצי כוסות (410 גרם בערך) קמח חיטת דורום (חיטה קשה במיוחד)
1/2 כוס קמח לבן
2 ביצים
1/2 כוס מים
דיו שחור מ- 4 דיונונים

אופן ההכנה:
שמים את קמח הדורום והקמח הלבן בקערה.
מוסיפים את הביצים וחלק מכמות המים.
מוסיפים את דיו הדיונונים לשים עד שמתקבל גוש בצק חלק.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים בצד לחצי שעה לפחות.
מרדדים את הבצק דק דק, וחותכים ממנו רצועות ארוכות ודקות (אפשר במכונת פסטה)
מניחים רצועות הבצק החתוכות להתייבש על מגבת נקייה.
מבשלים כרגיל, ומגישים בדרך כלל עם רוטב שמנת או רוטב פירות ים.

ג'אקומו
רח' אצ"ג 10א' כפר סבא
טל. 052-6662124, 09-7410862
www.giacommo.net
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר